foto

Vladimír Skall

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2014 Piknik (TV film)
2009 Láska rohatá (TV film)
Princezna Ano (TV film)
2001 Uniforma (TV film)
1999 Z pekla štěstí
1997 Zdivočelá země
1996 ...ani smrt nebere
Bumerang
1993 Zámek v Čechách (TV film)
1992 Černí baroni
1990 Křížová vazba
Tichá bolest
Vzpomínka na břehu moře (TV film)
1988 Nejlepší kšeft mýho života (TV film)
Vlastně se nic nestalo
1986 Dva na koni, jeden na oslu
1984 Rozpuštěný a vypuštěný

TV seriály

2012 Zdivočelá země (TV seriál)
Epilog: Maděrovy pětasedmdesáté narozeniny (S04E13)
Maděra na kolenou (S04E12)
Vraždy (S04E11)
další epizody (13)
2008 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (12)
2006 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Nemotora (S03E03)
Zakázka (S03E02)
Celebrita (S03E01)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Slib (E13)
Diagnóza (E12)
Zatnuté zuby (E11)
další epizody (13)
2001 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (12)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
Cesta do Indie a zpět (E06)
Cirkus svět (E05)
Pokoj lidem dobré vůle (E04)
další epizody (6)
1989 Dlouhá míle (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1988 Rodáci (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
1985 Třetí patro (TV seriál)
Mistr (E06)
Hrdlička (E05)
Patent (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace