Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka se vdala. Ondřej Vesecký se ve stavu naprosté rezignace a pod vlivem alkoholu nechá vyprovokovat k závodu s tramvají, který pro něj mohl skončit tragicky. Ondřejův bývalý soupeř Michal Klánský je svědkem jeho prudkého pádu a rozhodne se mu pomoci. Začne s ním trénovat. Přes nepřízeň Michalova trenéra Hanáka se Ondřejovi návrat podaří a nakonec překvapivě vítězí ve vytrvalostním závodu na pět kilometrů. Na tom všem má velkou zásluhu Michal Klánský a Ondřej to ví. Ze dvou nelítostných soupeřů se stávají přátelé. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Pátý díl přiková diváka do sedačky hned od začátku. Je napínavý a svým způsobem i dojemný. Ukazuje se síla přátelství a hledání motivace k cestě zpět na vrchol. Charisma Petra Čepka výrazně potěší. ()

Lkprak

všechny recenze uživatele

Úžasný a silný díl. Jste úplně na dně, máte pocit, že už hůř být nemůže, ale v těch největších s*ačkách se najednou objeví semínko naděje, navíc ve chvíli, kdy ji naprosto nečekáte a od lidí, od kterých to už vůbec nečekáte. ()

Zajímavosti (1)

  • Když Ondřej Vesecký (Svatopluk Skopal) při svém „souboji s tramvají“ upadne, stane se tak za náměstím gen. Kutlvašra a těsně před nuselskou radnicí. V době natáčení tohoto seriálu ještě naproti zastávce, kam Vesecký nedoběhne, fungovalo kino Tatra. (Robbi)

Reklama

Reklama