foto

Roy Roberts

  • nar. 19.3.1906
    Tampa, Florida, USA
  • zem. 28.5.1975 (69 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 The Strongest Man in the World
1974 Čínská čtvrť
1973 Černá výprava
1971 Million Dollar Duck, The
1969 Cry for Poor Wally
Some Kind of a Nut
This Savage Land (TV film)
1968 Now You See It, Now You Don't (TV film)
1967 Hotel
Tammy and the Millionaire
1965 Cesta do Švédska
Those Calloways
1963 Rockabye the Infantry (TV film)
To je ale bláznivý svět
1962 Kid Galahad
The Chapman Report
The Underwater City
1956 Backlash
Král a čtyři královny
Massacre at Sand Creek (TV film)
The Boss
The First Texan
The White Squaw
Yaqui Drums
1955 Big House, U.S.A.
I Cover the Underworld
Last Command, The
Stranger on Horseback
The Eternal Sea
Wyoming Renegades
1954 Dawn at Socorro
The Outlaw Stallion
They Rode West
1953 Dům voskových figurín
San Antone
Sea of Lost Ships
Second Chance
The Glory Brigade
The Lone Hand
The Man Behind the Gun
Tumbleweed
1952 Battles of Chief Pontiac
Cripple Creek
Hoodlum Empire
One Minute to Zero
Skirts Ahoy!
Stars and Stripes Forever
The Big Trees
The Cimarron Kid
1951 Fighting Coast Guard
I Was a Communist for the FBI
Man with a Cloak, The
My Favorite Spy
Santa Fe
Tanks Are Coming, The
The Enforcer
1950 Borderline
Chain Lightning
Second Face, The
Sierra
Stage to Tucson
The Killer That Stalked New York
The Palomino
Wyoming Mail
1949 A Kiss for Corliss
Bodyhold
Calamity Jane and Sam Bass
Flaming Fury
Chicago Deadline
Chicken Every Sunday
Lehkovážný okamžik
Miss Grant Takes Richmond
1948 Fury at Furnace Creek
Gay Intruders, The
He Walked by Night
Johanka z Arcu
No Minor Vices
Síla zla
1947 Captain from Castile
Daisy Kenyon
Džentlemanská dohoda
The Brasher Doubloon
The Foxes of Harrow
The Shocking Miss Pilgrim
Ulička přízraků
1946 Behind Green Lights
Colonel Effingham's Raid
It Shouldn't Happen to a Dog
Johnny Comes Flying Home
Můj miláček Klementina
Smoky
Strange Triangle
1945 Circumstantial Evidence
The Caribbean Mystery
Within These Walls
Zvon pro Adano
1944 Pět Sullivanů
Roger Touhy, Gangster
Tampico
Wilson
1943 Guadalcanal: ostrov smrti

TV seriály

1973 Touch of Grace, A (TV seriál)
1969 The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Mona McCluskey (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
Channing (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
1956 Alias Mike Hercules (TV seriál)
General Electric Summer Originals (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
Make Room for Daddy (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Topper (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1959 Disneyland '59 (TV film)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace