foto

Harold Goodwin

  • nar. 22.10.1917
    Wombwell, Barnsley, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.6.2004 (86 let)
    Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 A Voyage Round My Father (TV film)
1977 Žvahlav
1975 Všechny velké a malé bytosti (TV film)
1970 I Can't See My Little Willie (TV film)
The Bushbaby
1964 The Curse of the Mummy's Tomb
1963 Hi-Jackers, The
The Comedy Man
1962 Andělé spásy
Fantom opery
Fast Lady, The
Nejdelší den
1961 Hair of the Dog
Nearly a Nasty Accident
Never Back Losers
On the Fiddle
1960 Buldočí plémě
Operation Cupid
1959 Mumie
Wrong Number
1958 Girls at Sea
Law and Disorder
Písečné moře
1957 Loď dobré pohody
Most přes řeku Kwai
Princ a tanečnice
Sea Wife
1956 Charley Moon
Now and Forever
Rameno spravedlnosti
Tři muži ve člunu
Zarak
1955 Loď, která zemřela hanbou
You Lucky People
Ďáblové v oblacích
1954 Grand National Night
The Gay Dog
1953 Kruté moře
1952 Angels One Five
1951 Appointment with Venus
Green Grow the Rushes
Muž v bílém obleku
1950 Dance Hall
Magnet, The
The Happiest Days of Your Life
1947 Osedlej růžového koně
1926 Marry Month of May

TV seriály

1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
1981 Doctor's Daughters (TV seriál)
That's My Boy (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Trial (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1962 Dial RIX (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Jacks and Knaves (TV seriál)
Jango (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Quatermass and the Pit (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace