foto

Andrzej Zaborski

  • nar. 7.3.1951 (69 let)
    Wałbrzych, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jízdenka na Měsíc
2012 Dopraváci
2011 Růžena
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Menší zlo
U Pana Boga za miedzą
2008 Boisko bezdomnych
2007 U Pana Boga w ogródku
2006 Przybyli ułani... (TV film)
2004 Svatba
2003 Biala sukienka (TV film)
Zróbmy sobie wnuka
2002 Den cvoka
Kariera Nikosia Dyzmy
2001 Stacja
2000 Oko Boga
To jsem já, zloděj
To my
1999 Kiler a ten druhý
Operacja "Koza"
1998 U Pana Boga za piecem

TV seriály

2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2018 Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ikona (S07E13)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gwiazdeczka (S05E01)
2009 39 i pół (TV seriál)
Terapia (S03E12)
Pogrzeb (S03E10)
Ślub (S03E02)
další epizody (5)
2008 39 i pół (TV seriál)
Korzenie (S01E11)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 14 (E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky