foto

Bartłomiej Topa

  • nar. 26.5.1967 (51 let)
    Nowy Targ, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dziura w glowie
2017 Po prostu przyjaźń
2016 Sługi boże
2015 Karbala
Król życia
Podivné nebe
2014 Kebab a horoskop
Letní slunovrat
Polskie gówno
Slib
U strážnýho anděla
2013 Můj pól
Wspomnienie poprzedniego lata
2012 Dopraváci
Sztos 2
2011 Maraton tańca
Proste pragnienia
Ve jménu ďábla
Wyjazd integracyjny
2010 Krycí jméno Krtek
Nie ten człowiek
Noc życia
Prosta historia o miłości
Trik
2009 Hel
Idealny facet dla mojej dziewczyny
Jánošík - Pravdivá historie
Piksele
Temný dům
2008 Boisko bezdomnych
2007 Wieża
2004 Svatba
2003 Biala sukienka (TV film)
Zróbmy sobie wnuka
2001 Stacja
1999 Na plebanii w Wyszkowie 1920
Prawo ojca
1998 Billboard
Demony wojny wg Goi
1996 Wezwanie
1995 Provokatér
1994 Polska śmierć
Szczur
Tři barvy: Bílá
Vrány
Wynajmę pokój... (TV film)
1993 Mejdan
Pozegnanie z Maria
Taranthriller
1992 Listopad
1990 Polepšovna

TV seriály

2018 Pod powierzchnia (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (E10)
#hycel (E09)
#theclub (E08)
další epizody (10)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 15 (S01E15)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Agentki (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)
2007 Ekipa (TV seriál)
2005 Pitbull (TV seriál)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2004 Svatba

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace