foto

Robert Wabich

  • nar. 30.5.1967 (52 let)
    Kamień Pomorski, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Klér
Plan B
2017 Na układy nie ma rady
2015 Żyć nie umierać
2012 Dopraváci
Supermarket
2008 Rozmowy nocą
2006 Hyena
2001 Reich
2000 Sezon na leszcza
To my

TV seriály

2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Żywe legendy (S04E03)
Należało nam się (S03E07)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Duże kłamstewka (S01E07)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (10)
2007 Cztery poziomo (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Powtórka z westernu (E26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace