foto

Robert Wabich

  • nar. 30.5.1967 (53 let)
    Kamień Pomorski, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dnes v noci v lese nikdo nespí
Najmro. Kocha, kradnie, szanuje
2019 Fighter
Skrytá hra
2018 Generał (TV film)
Klér
Plan B
Serce nie sługa
2017 Na układy nie ma rady
Porady na zdrady
2015 Żyć nie umierać
2012 Dopraváci
Supermarket
2008 Rozmowy nocą
2006 Hyena
2001 Reich
2000 Sezon na leszcza
To my
1996 Młode wilki

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Portret podwójny (S06E08)
Joker (S06E05)
2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Nieczysta gra (S13E12)
2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Żywe legendy (S04E03)
Należało nam się (S03E07)
Blondynka (TV seriál)
Wesele na raty (S07E01)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Duże kłamstewka (S01E07)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (10)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Porzeczki (S16E09)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Reportaż z domu (S13E08)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Prawdziwa śmierć (S02E11)
Piąty stadion (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wróżby (S07E11)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lot (S04E05)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Sprawy niedokończone (E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piętno (S02E02)
2008 39 i pół (TV seriál)
Krawaciarz (S01E09)
2007 Cztery poziomo (TV seriál)
Zagadka Bodzia (E12)
UFO (E11)
Polityk (E10)
další epizody (12)
Ekipa (TV seriál)
Honor i intuicja (E10)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 12 (E12)
Episode 8 (E08)
další epizody (6)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Porażeni piorunem (E27)
Hela w opałach (TV seriál)
Kup samochód i daj buzi (S02E06)
2006 Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Niania (TV seriál)
Scenarzysta (S02E14)
Kryminalni (TV seriál)
Pierwszy śnieg (S04E01)
2005 Dziki 2. Pojedynek (TV seriál)
Operacja „Tygrys” (E04)
Kryminalni (TV seriál)
Powrót (S03E11)
Wypadek (S03E10)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Życiowa decyzja (S01E03)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Powtórka z westernu (E26)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Vraždy a intriky (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky