foto

Etienne Chicot

  • nar. 5.5.1949
    Fécamp, Seine-Maritime, Francie
  • zem. 7.8.2018 (69 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O Matador
2016 Hibou
2014 Le Crocodile du Botswanga
Superhypochondr
2013 On a marché sur Bangkok
2012 Agentura: I možné je nemožné (TV film)
Skvělý plán
2011 Case départ
Gang Story
Nízkonákladovka
2010 Comme les 5 doigts de la main
Coup de chaleur (TV film)
Le 3e jour (TV film)
2009 A l'aventure
Ticket gagnant (TV film)
2008 Marie-Octobre (TV film)
Transsibiřský expres
Zločin po italsku (TV film)
2007 Dcera je nevinná (TV film)
Rozpolcená dívka
2006 Poslouchej čas
Šifra mistra Leonarda
2005 3 jours en juin (TV film)
Imposture
Taková normální královská rodinka
Říše vlků
2003 Gomez a Tavaréz
Inquiétudes
La petite semaine, À
2002 Entre chiens et loups
2001 Dveře ke slávě
1999 Furia
1998 Innocent
Une semaine au salon (TV film)
1997 Un homme (TV film)
1996 Secret de Julia, Le (TV film)
1995 Bons baisers de Suzanne
1994 Eté de Zora, L' (TV film)
Marie s'en va t-en guerre (TV film)
Éclats de famille (TV film)
1992 Nuit de l'océan, La
1991 Le Vent de la Toussaint
Rossignol de mes amours
Schůzka s Venuší
1990 Six crimes sans assassins (TV film)
Vražedný tanec
1989 Après la pluie
Orchestre rouge, L'
1988 36 fillette
Frekvence smrti
1987 Duo solo
Nouveaux tricheurs, Les
1986 Désordre
Kamikaze
L'Été 36 (TV film)
Mort un dimanche de pluie
Nebezpečná vášeň (TV film)
1985 Osa
1982 Bourgeois gentilhomme, Le
Šok
1981 Asphalte
Hasnoucí den
Kdo nastaví kůži
Volba zbraní
Špinavá záležitost
1980 Girls
Špatný syn
1979 Le point douloureux
Pierrot mon ami (TV film)
Válka policajtů
1978 Hombre objeto
Želva na zádech
1977 Dernière sortie avant Roissy
La Fille d'Amérique
1976 Dobrák a zlí lidé
Le Plein de super
Pan Klein
1975 Agrese
1972 Ras le bol

TV seriály

2018 Black Earth Rising (TV seriál)
A Ghost in Name (E03)
2015 Chefs (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
2006 Homicides (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Petits mythes urbains (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
1992 Chien et chat (TV seriál)
Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Marie-Galante (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1979 On efface tout
1976 Le Plein de super

TV seriály

1996 Nouvelle tribu, La (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Le Plein de super

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace