foto

Peter Staník

  • nar. 14.7.1947
    Košice, Slovensko, Československo
  • zem. 25.2.1995 (47 let)
    Nitra, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 ...kone na betóne
1993 Afrodita (TV film)
Hon na čarodejnice (TV film)
Príbeh Mateja Hóza (TV film)
1992 O troch točkách (TV film)
1990 Zostane to medzi nami (TV film)
1989 Blšiak (TV film)
Neistá sezóna (TV film)
Núraddín Ali a Anísaldžalísa (TV film)
Rentabilita (TV film)
Reverend (TV film)
Svätopluk (TV film)
Zlatňanka (TV film)
1988 Balada o mŕtvych očiach (TV film)
Dunajské rozprávky (TV film)
Jakubove uniformy (TV film)
Omyl doktora Moresiniho (TV film)
Sagarmatha
Svet môj, mám ťa rád (TV film)
1987 Modré kráľovstvo (TV film)
1986 Kdo se bojí, utíká
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
Ján Literát (TV film)
Meč Kusanagi (TV film)
Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
Praženica (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Žena (TV film)
1984 Brehy nehy (TV film)
Katarína (TV film)
Láska s vůní pryskyřice
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Veľká noc (TV film)
Vrba (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
Zločin Arthura Savilla (TV film)
1983 72 stupňov pod nulou (TV film)
1982 Johanka (TV film)
Pásla kone na betóne
1981 Vták nociar
1980 Sivá húska (TV film)
1978 Smoliari

TV seriály

1991 Štúrovci (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Zlatý sen (E04)
Láska a beznaděje (E03)
Ujo maliar pozýva (TV seriál)
1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)
1985 Domov (TV seriál)
1983 V službách zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace