foto

Stack Pierce

  • nar. 15.6.1933 (85 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Transformed
1997 Moonbase
Neslušné chování IV
1994 Out of Darkness (TV film)
1993 Víkend u Bernieho II
1992 Blood Street
1991 Poprask v Harlemu
1990 No Witnesses
1989 Nepřítel z pralesa
1988 I Saw What You Did (TV film)
1986 Arktické peklo
Low Blow
Messenger, The
The Patriot
1985 24 hodin do půlnoci
1984 Killpoint
1983 Sawyer and Finn (TV film)
The Big Score
V (TV film)
Válečné hry
1982 Vice Squad
1981 Charlie and the Great Balloon Chase (TV film)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
The Last Reunion
1979 Hlas krve (TV film)
1978 Správní chlapi nosí černou
1977 Lucy Calls the President (TV film)
The Greatest
1976 Louis Armstrong: Chicagský styl (TV film)
No Way Back
1975 Cornbread, Earl and Me
Cry for Help, A (TV film)
Psychic Killer
Zajatec 2. avenue
1974 Healers, The (TV film)
Law, The (TV film)
Newman's Law
1973 Cleopatra Jones
Detektiv Jarrett zasahuje (TV film)
The Blue Knight (TV film)
Trader Horn
1972 Cool Breeze
Hammer
Night Call Nurses
Trouble Man
1971 Cannon (TV film)

TV seriály

1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 Flesh 'n' Blood (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Mournin' Mess (S03E10)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Good Grief (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Berrenger's (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace