foto

Charlie Nelson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Diplomacie
Tiens-toi droite
2011 Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
Ticho na moři
2008 Guy Môquet, un amour fusillé (TV film)
2006 Úplně mimo
2005 Appel d'air
2004 L'insaisissable (TV film)
2003 Inquiétudes
Leclerc, un rêve d'Indochine (TV film)
2002 Muž z vlaku
Rue des plaisirs
1999 Le Derrière
1997 Hrbáč
1994 Královna Margot
Le travail du furet (TV film)
1993 Cible émouvante
1992 Loin du Bresil
1991 Anna Göldin, letzte Hexe
1988 Poker
1986 Mariage blanc (TV film)
Petits coins, Les
1984 Une femme jalouse (TV film)
Zúčtování
1983 Novomanžel
Pablo est mort (TV film)
Zločin
1982 Mérette (TV film)
1978 Aurélien (TV film)
1977 Dernière sortie avant Roissy
Loulous, Les
Maison des autres, La (TV film)
Un comique né (TV film)

TV seriály

2016 Manon, 20 ans (TV seriál)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
2010 Interpol (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Village français, Un (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1993 Antoine Rives, juge du terrorisme (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1987 Gerfaut, Le (TV seriál)
1986 Petit docteur, Le (TV seriál)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace