foto

Nane Germon

  • nar. 10.6.1909
    Paříž, Francie
  • zem. 6.3.2001 (91 let)
    Asnières-sur-Seine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Město ztracených dětí
1994 Pourquoi maman est dans mon lit?
1991 Můj život je peklo
1988 Corentin, ou Les infortunes conjugales
Palace (TV film)
Un médecin des lumières (TV film)
1984 Femme ivoire, La
1982 L'adélaïde (TV film)
Retour d'Elisabeth Wolff, Le (TV film)
1981 Carte Vermeil (TV film)
Diva
1976 Tělo mého nepřítele
1975 Monsieur Balboss
1972 Mandarine, La
1968 Boniface, La (TV film)
Laně
1967 J'ai tué Raspoutine
Třináctý rozmar
Zloděj z Paříže
1965 Or du duc, L'
1964 Vie à l'envers, La
1963 Krásný život
La rabouilleuse (TV film)
1962 Carillons sans joie
Les sept péchés capitaux
1961 Tak dlouhá nepřítomnost
1959 La Bête à l'affût
Le Travail c'est la liberte
1957 L'irrésistible Catherine
1956 Des gens sans importance
Rencontre à Paris
1954 Madame du Barry
1953 La loterie du bonheur
1951 Červená krčma
1950 Justice est faite
1949 Crime des justes, Le
Retour à la vie
1947 Café du cadran, Le
1946 Kráska a zvíře
1944 Vautrin
1943 Coup de feu dans la nuit
1942 À vos ordres, Madame
1939 Jeunes filles en détresse
SOS
1938 Accord final
Bar du sud
Hercule
Ma soeur de lait
1937 Filles du Rhône, Les
1936 Mayerling
Mrně
Notre-Dame d'amour
Taras Bulba
1935 Divine
Fille de Madame Angot, La
Juanita
Marchand d'amour
Pension Mimosas
Voyage d'agrément
1934 J'ai une idée
Le malade imaginaire
1933 Barbier de Séville, Le
Dobrodružství krále Pausola
Grillon du foyer, Le
Guerre des valses, La
Le rayon des amours
Les aventures du roi Pausole
1932 Coup de feu à l'aube

TV seriály

1992 Julie Lescautová (TV seriál)
1987 Enquêtes Caméléon, Les (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1983 Route inconnue, La (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Histoire de la grandeur et de la décadence de César Birotteau (TV seriál)
1968 Homme de l'ombre, L' (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Bella a Sebastián (TV seriál)
Les jeunes années (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace