foto

John Guleserian

  • nar. 7.4.1976 (44 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 An American Pickle
Candyman
2018 Já, Simon
Trial by Fire
Zoe
2017 Come Swim
2015 Jako ty
The Overnight
2014 Kiss Me
Noc v New Yorku
Parts Per Billion
První Píseň
2013 Lásky čas
Nadechni se
2012 Here
I Have No Hold on You
2011 Zamilovaní
2009 Spůner
ZMD: Zombies of Mass Destruction
2008 Buddy 'n' Andy
2006 Shirt, The

TV seriály

2019 Přátelé z výšky (TV seriál)
The Wedding (S02E08)
Fireworks (S02E07)
Free Fall (S02E06)
další epizody (8)
2017 Přátelé z výšky (TV seriál)
A Night of Surprises (S01E08)
Grand Cayman (S01E07)
Second Wedding (S01E06)
další epizody (8)
2016 Casual (TV seriál)
The Great Unknown (S02E13)
40 (S02E12)
Death and Taxes (S02E11)
další epizody (13)
2015 Casual (TV seriál)
Dave (S01E10)
Veledílo (S01E09)
Noční lahvičky (S01E08)
další epizody (10)
Transparent (TV seriál)
The Book of Life (S02E07)
Bulnerable (S02E06)
2009 Electric Spoofaloo (TV seriál)
2008 My Alibi (TV seriál)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)