foto

John Guleserian

  • nar. 7.4.1976 (41 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Simon vs. The Homo Sapiens Agenda
2017 Come Swim
2015 Jako ty
The Overnight
2014 Kiss Me
Noc v New Yorku
Parts Per Billion
Song One
2013 Breathe In
Lásky čas
2012 Here
I Have No Hold on You
2011 Zamilovaní
2009 Spůner
ZMD: Zombies of Mass Destruction
2008 Buddy 'n' Andy
2006 Shirt, The

TV seriály

2017 Friends from College (TV seriál)
A Night of Surprises (E08)
Grand Cayman (E07)
Second Wedding (E06)
další epizody (8)
2016 Casual (TV seriál)
The Great Unknown (S02E13)
40 (S02E12)
Death and Taxes (S02E11)
další epizody (13)
2015 Casual (TV seriál)
Dave (S01E10)
Veledílo (S01E09)
Noční lahvičky (S01E08)
další epizody (10)
Transparent (TV seriál)
The Book of Life (S02E07)
Bulnerable (S02E06)
2009 Electric Spoofaloo (TV seriál)
2008 My Alibi (TV seriál)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace