foto

Chaka Khan

  • nar. 23.3.1953 (65 let)
    Great Lakes, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Revival!
2003 Nick at Nite Holiday Special, The (TV film)
1980 Bratři Bluesovi

Dokumentární

2015 International Jazz Day
2007 The New 7 Wonders of the World (TV film)
2003 Intimate Portrait: Chaka Khan (TV film)
2002 Standing in the Shadows of Motown
2001 Jazz Channel Presents Chaka Khan, The (koncert)
2000 Messiah XXI, The (koncert)
1999 100 Greatest Women of Rock & Roll (TV film)
1997 Songs & Visions (koncert)

TV pořady

2012 BET Awards 2012 (TV pořad)
RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 Celebrity Duets (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
2001 Evening of Stars: A Celebration of Educational Excellence, An (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1994 In a New Light '94 (TV pořad)
1990 Schmidteinander (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1976 The Captain and Tennille (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

1989 Artists United for Nature - Yes we Can (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace