foto

Vlastimil Šedina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
1999 Paní Piperová zasahuje (TV film)
1998 Šmankote, babičko, čaruj!
1997 Rumplcimprcampr (TV film)
1996 Konto separato
1994 O Nesytovi (TV film)
1986 Kterak Honza ze zámku utekl (TV film)
1981 3x denně kapku rosy (TV film)
Přicházejí bosí: Od rána do večera (TV film)
1980 Čas plyne i v dešti (TV film)

TV seriály

2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Jak se sváděj ženatý (S01E05)
Manuál svatební noci (S01E04)
Vezmu si tě jindy! (S01E03)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Konečný krach (S01E29)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Báječné narozeniny (E32)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Neřeš a žij (S01E08)
Zakázaná láska (S01E07)
Nejsem tady šťastná (S01E06)
další epizody (8)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (S02E05)
Loupežníci (S02E04)
1990 U nás doma (TV seriál)
Černá stavba (E07)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
Ženich hraje na lesní roh (E04)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1986 Ostrov jistoty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Zima bílých návratů (E04)
Trpce nasládlý podzim (E03)
Neobvykle horké léto (E02)
další epizody (4)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1983 Marťanský dopoledník (TV seriál)
Léto (E04)
Jaro (E03)
Zima (E02)
další epizody (4)
1982 Příběhy všedního dne (TV seriál)
Příběh chlapce, který miloval svou práci (E03)
Příběh muže, který miloval svou ženu (E02)
Příběh ženy, která milovala lidi (E01)
1981 Muzikanti (TV seriál)
1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
Režný chléb (E04)
Chomout (E03)
Dobří chlapi (E02)
další epizody (4)
1979 Tybys (TV seriál)
Frgále (E06)
Poklad (E05)
Lháři (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky