foto

Vlastimil Šedina

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
1998 Šmankote, babičko, čaruj!
1997 Rumplcimprcampr (TV film)
1996 Konto separato
1982 Příběh chlapce, který miloval svou práci (TV film)

TV seriály

2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Jak se sváděj ženatý (S01E05)
Manuál svatební noci (S01E04)
Vezmu si tě jindy! (S01E03)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Konečný krach (S01E29)
2012 Obchoďák (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Neřeš a žij (S01E08)
Zakázaná láska (S01E07)
Nejsem tady šťastná (S01E06)
další epizody (8)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (S02E05)
Loupežníci (S02E04)
1990 U nás doma (TV seriál)
Černá stavba (E07)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
Ženich hraje na lesní roh (E04)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1986 Ostrov jistoty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Zima bílých návratů (E04)
Trpce nasládlý podzim (E03)
Neobvykle horké léto (E02)
další epizody (4)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1983 Marťanský dopoledník (TV seriál)
Léto (E04)
Jaro (E03)
Zima (E02)
další epizody (4)
1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
Režný chléb (E04)
Chomout (E03)
Dobří chlapi (E02)
další epizody (4)
1979 Tybys (TV seriál)
Frgále (E06)
Poklad (E05)
Lháři (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace