foto

Janusz Kłosiński

  • nar. 19.10.1920
    Lodž, Polsko
  • zem. 8.11.2017 (97 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Wszystko będzie dobrze
1987 Cesarskie ciecie (TV film)
Komedianci z wczorajszej ulicy
1986 Chrzesniak
1985 Godnosc
Kdo je ten muž?
Szkoda twoich lez
1984 Kamienne tablice
Prokletí
1983 Filip z konopi
1982 Amnestia
Zpěvy po ranní rose
1980 Gwiazdy poranne
Na wlasna prosbe
Zamach stanu
1979 Hotel Klasy Lux
Zpáteční lístek
1978 Koty to dranie (TV film)
Milioner
Náruživost
1977 Wesolych swiat (TV film)
1976 Motylem jestem, czyli romans czterdziestolatka
1975 Mimořádně klidný člověk (TV film)
To já zabil
Zwyciestwo
1974 Janosik
Nie ma mocnych
Opowiesc w czerwieni
1972 Podróz za jeden usmiech
Černá ovce
1971 Akce Brutus
Diament radzy (TV film)
Martwa fala
Mor
Nos (TV film)
Poznamenaná cesta
1970 Południk zero
Prom
1969 Czerwone i zlote
Ostatnie dni
Samotnosc we dwoje
Sasiedzi
Tylko umarly odpowie
1968 Loutka
Wilcze echa
1967 Katarynka (TV film)
Kochajmy syrenki
Pavoncello (TV film)
Powrot na ziemie
Tortura nadziei (TV film)
Zwariowana noc
1966 Katastrofa
Pieczone golabki
Szyfry
1965 Blekitny pokoj (TV film)
Obok prawdy
Pózne popoludnie
Výstřel (TV film)
Walk-over
Zycie raz jeszcze
1964 Moj drugi ozenek
Panienka z okienka
Pieciu
Rukopis nalezený v Zaragoze
1963 Kryptonim Nektar
Mansarda
Milczenie
Velké, větší, největší
1962 O dvou, kteří ukradli měsíc
1961 Rodný list
Četař Kaleň
1960 Muž se psem
Szatan z siódmej klasy
Tysiac talarow
Čtvrtý z posádky
1958 Kalosze szczescia
1957 Vraky
1955 Tři starty
1954 Hledal jsem pravdu

TV seriály

1980 Zielona milosc (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
Strachy (TV seriál)
W słońcu i w deszczu (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1975 Dyrektorzy (TV seriál)
Prázdniny u jezera (TV seriál)
1973 Czterdziestolatek (TV seriál)
Droga (TV seriál)
Un grand amour de Balzac (TV seriál)
1970 Doktor Ewa (TV seriál)
1967 Niewiarygodne przygody Marka Piegusa (TV seriál)
1966 Klub profesora Tutki (TV seriál)
Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
1965 Podziemny front (TV seriál)
1964 Kapitan Sowa na tropie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace