foto

Jean-Pierre Malo

  • nar. 28.8.1951 (67 let)
    Clermont-Ferrand, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 L'invitation
Les Fausses Confidences (TV film)
2012 Trois mondes
2011 Louis XI, le pouvoir fracassé (TV film)
2010 Čtyři chlapci jedné noci (TV film)
2009 Celle que j'aime
Osudová krása (TV film)
2008 La Possibilité d'une île
2006 Jean de La Fontaine
2005 Bel Ami (TV film)
Říše tygra (TV film)
2003 Drž hubu!
Qui perd gagne!
1998 Un taxi dans la nuit (TV film)
1996 Ricky (TV film)
1995 23:58
1994 Dieu que les femmes sont amoureuses
Loupež ve vzduchu (TV film)
1993 Gueule d'atmosphère
Une image de trop (TV film)
1992 Un démon sur l'épaule (TV film)
1991 Rien que des mensonges
1987 Samotář
1986 Mort un dimanche de pluie
1985 Piege a flics (TV film)
Podivná policie
Země nikoho
1984 Un chien écrasé (TV film)
1983 Ruleta (TV film)
1982 L'Amour des femmes
1972 Lui (TV film)

TV seriály

1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Zavražděná snoubenka (S04E04)
1991 Les Hordes (TV seriál)
Stíny včerejška (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace