foto

Reinhold Bernt

  • nar. 19.12.1902
    Berlín, Německá říše
  • zem. 26.10.1981 (78 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Großer Ring mit Außenschleife (TV film)
Irrungen, Wirrungen (TV film)
Kubinke (TV film)
Socialaristokraten (TV film)
1964 Herrenpartie
1962 Heute nacht starker Nebel (TV film)
Jeder stirbt für sich allein (TV film)
1961 Zwei unter Millionen
1960 Das Haus voller Gäste (TV film)
Die Gaunerkomödie (TV film)
1959 Arzt ohne Gewissen
1958 Madeleine und der Legionär
1956 Anastasia - Die letzte Zarentochter
Spion für Deutschland
1954 Herr über Leben und Tod
1950 Bürgermeister Anna
Hoši od Jestřábího jezera
Semmelweis - Retter der Mütter
1949 Klec
1947 ...und über uns der Himmel
1942 Sein Sohn
1941 Alarm
Blutsbrüderschaft
Carl Peters
Himmelblaue Abendkleid, Das
Leichte Muse
Menschen im Sturm
Unser kleiner Junge
1940 Wunschkonzert
Žid Süss
1939 Alarm auf Station III
Der Gouverneur
Irrtum des Herzens
Ústředna Rio
1938 Geheimnis um Betty Bonn, Das
Kameraden auf See
Mordsache Holm
Wer bist Du?
1937 Der Mann, der Sherlock Holmes war
Hahn im Korb
1936 Donner, Blitz und Sonnenschein
Eskapade
Pod žhavou oblohou
Žebravý student
1935 Kirschen in Nachbars Garten
Lady Windermeres Fächer
1934 Los Nr. 13 013
1933 Die Nacht im Forsthaus
Rebel, The
1932 An heiligen Wassern
Der Rebell
Kavaliere vom Kurfürstendamm
Peter Voss, zloděj milionů
Slavnostní představení clownů
Tajný agent
Záhada modrého pokoje (německá verze)
1931 Die andere Seite
Draufgänger, Der
Kadetten
Salto Mortale
1930 Modrý anděl

TV seriály

1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1969 Ida Rogalski (TV seriál)
1968 Sein Traum vom Grand Prix (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace