foto

Kim Huffman

  • nar. St. Catharines, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ben Banks
2002 Escape from the Newsroom (TV film)
K-9: Soukromý detektiv
Slabost pro Leonarda (Cohena)
Three and a Half
2001 De grot
1999 Příslib smrti (TV film)
Skutečně vražda? (TV film)
1998 Harlequin 12 - Návod k pomstě (TV film)
Pád
1994 Sleeping with Strangers
1992 Lovec stínů - Umělý válečník

TV seriály

2017 Channel Zero (TV seriál)
The Damage (S02E05)
Nice Neighborhood (S02E02)
This Isn't Real (S02E01)
2010 Vražedná čísla (TV seriál)
Ďábelská holka (S06E13)
2009 The Listener (TV seriál)
Wild Roses (TV seriál)
2004 The Newsroom (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2000 Foreign Objects (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Mluvit pravdu (S04E14)
1996 Traders (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Lipstick on Your Collar (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace