foto

Jill Pierce

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Podlé zbraně
Svatba sjednaná v nebi (TV film)
Výbuch
1996 Omega Doom
1995 Podezřelý vynález (TV film)
1994 Cyborg Cop II
Hon na čarodějnice (TV film)
Kickboxer 4: Agresor
The Unborn II
1992 Mušketýři na Harleyích (TV film)
1991 Akce sova (TV film)
Dance with Death
1990 Cvoci
1989 Temná komora

TV seriály

1998 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Amorův šíp (S08E20)
1995 Pobřežní hlídka (TV seriál)
A Little Help (S05E16)
1993 Eden (TV seriál)
1991 Ženatý se závazky (TV seriál)
Vrchol haldy (S05E20)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Coma (S02E02)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Rock and rollová dívka (S04E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky