Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Zeek 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc líbil. Ale je tohle potřeba? Natočit čtvrtej (a dokonce pátej) díl, když už druhej byl o ničem? U policejní akademie jsme svědky, že se může zajít ještě dál než jen ke pátému pokračování. Tak snad to dál pokračovat nebude, protože s každým dalším dílem se snižuje i moje hodnocení prvního dílu, který jak jsem řekl se mi moc líbil. Moje hodnocení: 20%. ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Takže... série Kickboxer s postupem dílů zrácí kouzlo. Ve čtverce sice bylo podstatně více bitek, než ve trojce, ale to je jen jedno z mála plus. Taky si myslím, že by bylo mnohem lepší, kdyby v každém dílu byl jiný hlavní záporák a ne pořád jen "nesmrtelný" Tong Po, který obydlel tři ze čtyř Kickboxerů, které jsem viděl a stále nezemřel, tudiž čekám, že na mě vykoukne i v Kickboxerovi 5. Naopak mě celkem zklamala nepřítomnost pana Xiana (pořád jsem čekal, že ho David Sloan někde potká). 30% ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ušišlané béčko kráľa žanru Alberta Pyuna. Sloan alias Kouďák Lambert alias Sasha Mitchell je späť a ide zas všetkým nakopať prdel. Funny. Takže dej ... no nejaký to malo. Jediné čo si pamätám, že tam boli dve celkom slušné erotické scény (jedna dosť dosť hustá - teda na akčný film) a keďže som to kukal s fotrovcami keď mi bolo asi 14, bol som zarazený v pohovke a ni som nedýchal (a modlil aby ma nezdrbali čo som to požičal za film - veď ešte nemam 15 !!!). Potom keď odišli tak som si ich púšťal stále dookola ;) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak nám tato sérka krok za krokem jde do prdele a to prosím po všech směrech. Musím vyzdvihnout, že tvůrci trefili podtitulek - agresorem se u tohoto snímku stává snad každý a já Vám řeknu proč. PROTO. Tak tedy postupně. Čtyřka navazuje na troj a půlku, která se ale nenávratně ztratila. Jiné vysvětlení nemám. Pokud to opravdu má být čtyřka po trojce s tím, že troj a půlka není, tak se ptám : Kdy se Kouďák stihl oženit, kam zmizel jeho mistr, a proč ta jedna vysvětlovací minuta působí jako mnohem zajímavější scénář, než má tenhle film? Dále k postavám - Kromě Kouďáka se vrací i starej známej Kung Pao a jelikož měl od Kouďáka totálně rozmašírovanej xicht tak je po plastice a vypadá jako vosková figurína. Ano, tento film je tak v prdeli, že i pravej Tong Po se na to vysral a tvůrci tak museli legendárního killera nahradit Kamelem Krifou, který působí místo respektu soucit. Bojovníků je tu spousta a většina z nich umí totální hovno, takže po chvilce nebudete kromě hezouna, malé krysy, černouška a otloukače kebulí vědět že tam byl ještě někdo jinej, protože Vám vyšumí z palice. Vše tak zachraňuje Kouďák, který se tváří podobně nasraně jako v jeho "terminátorském" filmu a ukazuje světu, že pan Čéče je ukázkovej bad ass, což mu nikdo neuvěří. I tak ho ale mám ráda. V epickém finále dostane Kung Pao tak neuvěřitelným způsobem přes píču, že po čtyřech odcválá vstříc slunci západu a já z toho byla tak šukovaná, až jsem se zapoměla u filmu dodělat a přišla tak o finální vyvrcholení. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se pobavil. Albert Pyun je béčkový hrobař i těch alespoň trochu solidních látek. Tohle je umění v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Čtvrtý Kickboxer je jen nicotným výkřikem do daného žánru, nálepka peklo měsíce tak téhle úsměvné pohádce nesmírně sluší!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Natáčalo sa v máji 1993 v Novom Mexiku, USA. (m.a.t.o.)
  • Nápis na podlahe Tongovho ringu je thajské slovo Kay, čo v preklade znamená mŕtvy. (m.a.t.o.)
  • Tvorba make-upu Kamela Krify v roli Tong Poa zabrala každý natáčecí den tři hodiny při nanášení a hodinu při odstraňování. V jednom z rozhovorů uvedl, že ve filmu nepředvedl příliš bojových scén i kvůli nízké odolnosti make-upu proti pocení. (lundgren86)

Reklama

Reklama