Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

dustur 

všechny recenze uživatele

Ak mám hodnotiť sériu filmov Kickboxer , kde si zahral Sasha Mitchell tak práve tento diel radím medzi tie horšie ,na rozdiel od filmov Kickboxer 2 a Kickboxer 3 ,, ktoré radím medzi to lepšie čo Sasha Mitchell natočil" a na dvojku a trojku sa aj docela dobre pozeralo.... A Tong Po ktorého si v tomto diele zahral Kamel Krifa je nemastny a neslany ,a docela komicky mi pripadal...., a kazil meno Michelovi Qissimu ktorý si svojho Tong Poa užíval v prvých dvoch Kickboxeroch.... Aj keď z hodnotením musím ísť nižšie ,ale niekedy už iba z nostalgie si to pozriem... Moje hodnotenie filmu je slabá jedna hviezda.. ----- 1 / 5 ----- ()

Radussee odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nepovedená napodobenina něčeho, co kdysi býval kickboxer! Zoufalý pokus o natočení dalších dílů zde působí naprosto negativně! Nejen scénář o ničem, ale i efekty, kdy strčení do člověka zní stejně jako facka, je až k pláči! Dlouho jsem neměl takovou chuť narvat pumpaři levné DVD obratem do řitního otvoru... ()

Reklama

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Přátelé postavil jsem si na chodbě zrcadlo a zjistil jsem, že tento turnaj nejlepších bojovníků na světě bych vyhrál. Už první díl série je na jednu či dvě hvězdy. Jestli jste řadový divák tak na jednu a pokud chcete dát dvě, tak jste zřejmě sám Van Damme.Příběh byl i v jedničce k smíchu, ale to kam to dospělo ve čtvrtém dílu(druhý a třetí jsem neviděl a ani o tom neuvažuji) .... je něco skutečně pro labužníky. To není zdaleka ani béčko......jak se mohou dospělí lidé sejít a vydržet hrát a vážnými obličeji u něčeho s tak imbecilním scénářem? Sasha Mitchell se tváří tak vážně jako Bruno Ganz v Pádu tetí říše a přitom by ho v souboji na život a na smrt s přehledem rozsekala naše paní uklízečka, která už pár let evidentně přesluhuje. 0% ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

Ano, je to volovinka pro malé děti, tedy až na ty erot. scény, ale na toho Couďáka se dá dívat, takže proto dávám dvě hvězdičky.....v tomto filmu Michel Qissi vůbec nehraje tak nechápu proč tady je napsaný, Tong Poa tentokrát hraje Kamel Krifa a musím říct, že ho hraje hrozně, tímto výkonem úplně znemožnil postavu Tong Poa z předchozích dílů, doufám že toto béčko původní představitel Tong Poa(Michel Qissi) neviděl! ()

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Milé děti, povím Vám jeden zajímavý příběh. Byli jednou dva bratři, kteří uměli kickbox. Starší bratr si byl příliš jistý svou neporazitelností a tak vyzval na souboj thajského mistra v kickboxu zvaného Tong Po. Zlý Tong Po nejenom, že staršímu bratrovi pořádně nakopal prdel, ale navíc ho zmrzačil tak, že starší bratr nemohl chodit. To vedlo k tomu, že city mladšího bratra vůči Tong Poovi lehce ochladly a proto se rozhodl, že svého bratra pomstí. A tak po tvrdém několikaměsíčním výcviku u asijského mistra bojových umění a jeho dcery, do které se náš mladší bratr zamiloval (jak romantické), vyzval konečně Tong Poa na souboj a jaksepatří mu to natřel. Zlotřilý Tong Po však neudržel své emoce na uzdě a později oba bratry zastřelil. A teď už k čtvrtému dílu – na scéně se objevuje nejmladší bratr, o kterém jsme dosud neměli potuchy. Tento nejmladší bratr je vůči Tong Poovi za smrt svých dvou bratrů také lehce zahořklý a chce je pomstít. Přihlásí se na ilegální kickboxový turnaj, pořádaný Tong Poem a tam ho ve finále zmydlí jak hada. Jeho charakterové vlastnosti hrdiny mu však nedovolí Tong Poa zabít a tak ho vydá policii. V chládku své cely má Tong Po dostatek času na vymýšlení dalších zlotřilostí a nic tak nebrání natočení Kicboxera 5. No, udělejte si o tom obrázek sami, navíc Tong Po vypadá jako vosková figurína. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Po prepustení Davida (Sasha Mitchell) z väzenia, keď stojí na ulici a číta list, môžeme v odraze jeho okuliarov zbadať kameramana. (Johnny.ARN)
  • V původních filmech Kickboxer (1989) a Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991) hrál postavu Tong Poa herec Michel Qissi. V tomto pokračování jej však vystřídal Kamel Krifa. (mzss1)
  • Nápis na podlahe Tongovho ringu je thajské slovo Kay, čo v preklade znamená mŕtvy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama