foto

Stafford Repp

  • nar. 26.4.1918
    San Francisco, California, USA
  • zem. 5.11.1974 (56 let)
    Inglewood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Other Side of the Wind
1975 Linda Lovelace for President
1973 Savage Abduction
1970 Scream, Evelyn, Scream!
1969 Young Lawyers, The (TV film)
1966 Batman
1965 A Very Special Favor
1964 A Tiger Walks
1963 Emergency Hospital (TV film)
1961 Gunfight in Black Horse Canyon (TV film) - a.z.
The Explosive Generation
1959 The Crimson Kimono
1958 As Young as We Are
Bratři Karamazovi
Chci žít!
Hot Spell
1957 Green-Eyed Blonde, The
Plunder Road
1956 Canyon River
Star in the Dust
The Boss
The Cruel Tower
The Killer is Loose
The Price of Fear
The Steel Jungle
Tím hůř, když padnou
1955 Big House, U.S.A.
Doktorka ze Santa Fé
Muž se zbraní
Ne jako cizinec
The Shrike
Unchained
1954 Black Tuesday
Down Three Dark Streets
Fireman Save My Child
Shield for Murder

TV seriály

1975 M*A*S*H (TV seriál)
Bílé zlato (S03E23)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Minerva, Mayhem and Millionaires (S03E26)
The Entrancing Dr. Cassandra (S03E25)
The Joker's Flying Saucer (S03E24)
další epizody (10)
1967 Mannix (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
Batman (TV seriál)
The Funny Feline Felonies (S03E16)
The Ogg Couple (S03E15)
Catwoman's Dressed to Kill (S03E14)
další epizody (42)
1966 Batman (TV seriál)
The Catwoman Goeth (S02E34)
The Sandman Cometh (S02E33)
The Duo Is Slumming (S02E32)
další epizody (68)
That Girl (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
1964 Wendy and Me (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Caesar and Me (S05E28)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Grave (S03E07)
1960 Angel (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Guestward Ho! (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Nick of Time (S02E07)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace