foto

Robert Brubaker

  • nar. 9.10.1916
    Robinson, Illinois, USA
  • zem. 15.4.2010 (93 let)
    Riverside, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Cry in the Wilderness, A (TV film)
1973 Podraz
1971 Bus Is Coming, The
1970 Letiště
The Brotherhood of the Bell (TV film)
1969 Dragnet 1966 (TV film)
1967 Průsmyk apačů
1966 Znovuzrození
1965 Přelud
1964 Apache Rifles
Sedm květnových dní
1962 Moon Pilot
1960 The Walking Target
1958 Gift of Love, The
The Female Animal
The Heart Is a Rebel
1957 Battle Hymn
Book of Acts Series, The
Man of a Thousand Faces
Mister Cory
My Man Godfrey
1956 Pardners
Psané ve větru
The Girl He Left Behind
1955 Story About Henry Ford, A (TV film)
The Court-Martial of Billy Mitchell
1946 Blonde Alibi

TV seriály

1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Lincoln (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Hundred Days of the Dragon (S01E02)
Uprchlík (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Arrival (S03E02)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bible: Starý zákon (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Decision (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sally (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Noah's Ark (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace