foto

Tayfun Bademsoy

  • nar. 14.10.1958 (62 let)
    Mersin, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zimmer mit Stall - Berge versetzen (TV film)
2017 Viel zu nah (TV film)
2015 Aslan
Yaqup
2014 Schlaflos in Istanbul (TV film)
2013 Berlínská mise
Pět let
2012 Allein unter Nachbarn (TV film)
Baron Münchhausen (TV film)
Harodim - vyp.
2011 Kebab mit Alles (TV film)
Liebeskuss am Bosporus (TV film)
Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
Tajemství Noemovy archy (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
Thank You Mr. President
2008 Pandoranin kutusu
Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)
2007 Hochzeit um jeden Preis (TV film)
Polizeiruf 110 - Jenseits (TV film)
Polizeiruf 110 - Taubers Angst (TV film)
2006 Maria an Callas
Polizeiruf 110 - Mit anderen Augen (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Prüfung (TV film)
Čas přání (TV film)
2004 Eva Blond: Trpaslík v úschovně zavazadel (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
Süperseks
Za mořem
2003 Klub snů - Cesta za ženou snů (TV film)
Liebe zartbitter (TV film)
Navždy ztracena (TV film)
Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel (TV film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
2002 Lassie
Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen (TV film)
2001 Anam
Polizeiruf 110 - Fluch der guten Tat (TV film)
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
1999 Oskar und Leni
1998 Reise in die Nacht (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Jagdzeit (TV film)
Eine unmögliche Hochzeit (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Ztracený život (TV film)
1995 Wozu denn Eltern? (TV film)
1994 Hotel Interim (TV film)
1993 Gefährliche Verbindung (TV film)
1991 Herz in der Hand (TV film)
Ich liebe Deutschland (TV film)
1989 Noel Baba (TV film)
1988 Schmetterlinge
1985 Abschiebung, Die (TV film)
1984 Feuer für den großen Drachen (TV film)
Treffer
1983 Klassen Feind
Zausel (TV film)
1981 Mann im Pyjama, Der
1979 Zuhaus unter Fremden (TV film)

TV seriály

2019 Das Traumschiff (TV seriál)
Kolumbien (E86)
2018 Berlínští psi (TV seriál)
2016 Der Lehrer (TV seriál)
...nimmt der Prophet halt den Bus! (S04E10)
2015 Friesland (TV seriál)
Familiengeheimnisse (E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Fotbal, hra tvého života (S19E13)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Türkischer Honig (S45E01)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Eine Frage der Ehre (S05E07)
2012 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Tranzit (E07)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední den (S15E02)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
La Paloma (E43)
Geschlechterkrieg (E42)
Die Schöne vom Beckenrand (E41)
Místo činu (TV seriál)
Baum der Erlösung (S40E01)
2008 Správná dvojka (TV seriál)
Mit aller Macht (E40)
Freundinnen (E39)
2007 Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
Blutige Ernte (E36)
Stumme Wut (E35)
2006 Alle lieben Jimmy (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Zahn um Zahn (E34)
Gier (E33)
Dunkle Schatten (E32)
další epizody (4)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Ihr letzter Kunde (E30)
Lebende Ziele (E29)
2004 Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
Der Verdacht (E27)
2003 Správná dvojka (TV seriál)
Das große Schweigen (E26)
Blutsbande (E25)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Kinderträume (E23)
Träume und Lügen (E22)
Der Mann, den ich hasse (E21)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Verraten und verkauft (E20)
Der schöne Tod (E19)
Kleine Fische, große Fische (E18)
další epizody (4)
Místo činu (TV seriál)
Zielscheibe (S32E21)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
Schimanski musí trpět (E09)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Todfeind (E16)
Bankraub (E15)
Tödliche Rache (E14)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Braunauge (E13)
Die Natter (E12)
Der letzte Kampf (E11)
další epizody (4)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Rivalen (S02E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Das Bombenspiel (E09)
Auge um Auge (E08)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Roter Schnee (E07)
Mordlust (E06)
1996 Správná dvojka (TV seriál)
Mörderisches Wiedersehen (E04)
Kaviar Connection (E03)
Místo činu (TV seriál)
Der Entscheider (S27E25)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Erbarmungslos (E02)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Smíšená dvouhra (E01)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
Magic (TV seriál)
Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Plni nenávisti (S18E11)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Hotel Interim (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Noel Baba (TV film)

Host

TV pořady

2004 Im Palais (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky