foto

Irene Kugler

  • nar. 1954
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Traumschiff - Kolumbien (TV film)
Electric Girl
2015 Auf der Straße (TV film)
2014 Katie Fforde: Osudové interview (TV film)
2013 Tatort - Er wird töten (TV film)
Willkommen auf dem Land (TV film)
2011 Ein Mörderisches Geschäft (TV film)
2009 Faust. Der Tragödie erster Teil
Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (TV film)
2007 Listopadový muž (TV film)
Tatort - Investigativ (TV film)
2006 Eden
Polizeiruf 110 - Die Lettin und ihr Lover (TV film)
Rabenbrüder
Rekviem
Warchild - Die Vermissten
2003 Rychle do života!
Tatort - Der Schächter (TV film)
Toyotafahrer leben länger (studentský film)
2002 Tatort - 1000 Tode (TV film)
2001 Klaras Hochzeit (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Záchvat násilí (TV film)
2000 Crazy
Freunde
Meine Tochter darf es nie erfahren (TV film)
1999 Barracuda Dancing
1994 Menschenfresser, Der (TV film)
1984 Dicht hinter der Tür
1976 Jakob der Letzte (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Gefangen (S06E07)
2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Nachwirkungen (S04E34)
Herzstück (S04E04)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Tot im Beton (S10E02)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ein sauberer Mord (E10)
2007 Bella Block (TV seriál)
Weiße Nächte (E23)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1992 Zweite Heimat - Chronik einer Jugend, Die (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Flick (TV film)
2006 Kdo byl Kafka?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky