foto

Zdeněk Flemming

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Lída Baarová
2013 Sebemilenec (TV film)
2012 Probudím se včera
2009 Archiv (TV film)
2008 Hlídač č. 47
Svatba na bitevním poli
1995
1992 Městem chodí Mikuláš (TV film)
Zkouška paměti
1988 Zlatá flétna (TV film)
1987 Srdíčko (TV film)

TV seriály

2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
Závrať (E07)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Neřeš a žij (S01E08)
Zakázaná láska (S01E07)
Nejsem tady šťastná (S01E06)
další epizody (8)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Loupežník (S02E12)
Hypnotizér (S02E11)
další epizody (12)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Černá ruka (S01E12)
Repetent (S01E10)
Svatba (S01E09)
další epizody (11)
1994 Prima sezona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky