Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolores, William a Logan dorazí do Pariahu, města postaveného na dekadenci a hříchu – a jsou pověřeni nebezpečným posláním. Muž v černém se ve snaze najít cestu bludištěm setkává s nečekaným spojencem. (HBO Europe)

Recenze (26)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda je daleko otevřenější,je dokonce tak otevřená,že se slušně ušetřilo na kostýmech.Děj se stále více projasňuje stejně jako myšlenkové pochody některých roboobyvatel,jen doufám,že se v dalších dílech tvůrci zaměří spíše na rozvíjení zápletky než na nahé scény,připadal jsem si trochu jako na sjezdu ornitologů. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po stvrtej epizode som dost vahal, ci mam serial sledovat dalej. Po piatej uz viem naisto, ze to je strata casu. To ze serial neustale preslapuje na mieste a ze otazky na ktore velmi pozvolna prichadzaju odpovede su dost nezaujimave je jedna vec. Ale najväcsi problem vidim v tom, ze kym sa dockame vsetkych odpovedi, tak je to strasna nuda, kedze jednotlive epizody su podane neskutocne nezazivne. Aj ked ma seria len 10 dielov, tak to pôsobi ovela natahovanejsie ako serialy, ktore maju 24 epizod na seriu. Zlaty Lost. ()

Reklama

lineker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně mám pocit, že všechny ty postavy a dějové linie, které byly od úvodu vystřeleny všemi možnými směry, ať již po samotném parku, nebo v jeho velíně, dostávají konkrétnosti. Že to vše k něčemu spěje. Ukájení vizuálem, hudbou, nahými těly a nekončícími dialogy bylo již dost. Doufám, že na řadě je pořádná akce. ()

Demonn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím dávám 75% za všechny epizody ale jesli se brzy opravdu nezačne něco dít, obávám se, že první serii možná ani nedokoukám a mé hodnocení prudce klesne. Námět seriálu je vskutku geniální, režie a herecké výkony skvělé...jen kdyby to občas nebyla taková nuda. Spousta dějových linek, které doufám vyústí v něco velkého a nečekaného ale většina z nich a možná vlastně všechny jsou dost nudné. Zlatá hra o trůny, kde se na konci každého dílu semlelo něco, co vás posadí na prdel. Tady se v podstatě od začátku nesemlelo nic a tak nezbývá než doufat, že alespoň konec první série nabídne něco "velkého" a nebude se muset čekat na druhou serii...to už by totiž bylo čekání beze mě. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomerne odlišná epizóda, sme svedkami akejsi westworldovskej Sodomy, úplne chýba Sidse Babett a aj Thandie je iba ako rekvizita na chirurgickom stole. Ale konečne tu máme konfrontáciu Hopkinsa s Harrisom a napätie sa dalo až tak krájať, že sa vytiahol nôž. Padne tu jedna zaujímavá myšlienka, možno kľúč k celému seriálu, ale možno to bol iba taký filozofický bonmot, čo nič neznamenal. A možno si to nikto ani nevšimne. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Melodie, kterou lze slyšet v pozadí scény v nevěstinci, je skladba „Something I Can Never Have (Still)“ od zpěváka Trenta Reznora. (Epistemolog)
  • El Lazo znamená ve španělštině „smyčka“ nebo „oprátka“. (HellFire)

Reklama

Reklama