foto

Ellen Greene

  • nar. 22.2.1951 (66 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Ellen Greene
    Innovative Artists L.A.
    1505 10th Street
    Santa Monica, CA 90401
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2017 After Ours
Love's Last Resort
2010 Privileged
2006 Animovaný život (TV film)
2005 Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2004 Standing Ovations 2
2003 Předmět lásky
Smolař
2001 Alex in Wonder
1998 Na konci sil
1997 States of Control
1996 Báječný den
Příležitostné peklo
1995 Deník vraha
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Leon
Přepadení na východě
1992 Vraždy na pobřeží
1991 Rock a Doodle aneb jak sluníčko zase vyšlo
Stepping Out
1990 Zesil to!
1989 Glory! Glory! (TV film)
Večeře o osmé (TV film)
1988 Ich und Er
Noční talk show
1986 Malý krámek hrůz
1982 Tančím, jak nejrychleji dovedu
1976 Příští stanice Greenwich Village

TV seriály

2013 Hannibal (TV seriál)
Sorbet (S01E07)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Tabula rasa (S04E06)
Já jsem Sylar (S03E24)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žbluňk (S02E13)
Moc vody (S02E12)
Výloha na vraždu (S02E11)
další epizody (13)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Uložen k ledu (S01E09)
Hořké sladkosti (S01E08)
Vůně úspěchu (S01E07)
další epizody (9)
Hrdinové (TV seriál)
Ta těžší část (S01E21)
2002 Akta X (TV seriál)
Nepravděpodobné (S09E13)
1978 Rock Rainbow (TV seriál)
1977 Seventh Avenue (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

1998 Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)
1988 Superman 50th Anniversary (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace