foto

Gale Robbins

  • nar. 7.5.1921
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 12.1.1980 (58 let)
    Tarzana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Stand Up and Be Counted
1958 Gunsmoke in Tucson
Quantrill's Raiders
1955 Double Jeopardy
The Girl in the Red Velvet Swing
1953 Calamity Jane
Harry James and His Music Makers
1952 Brigand, The
The Belle of New York
1951 Strictly Dishonorable
1950 Between Midnight and Dawn
The Fuller Brush Girl
Tři slovíčka
1949 Oh, You Beautiful Doll
Písně z Broadwaye
1948 My Dear Secretary
My Girl Tisa
Race Street
1946 Mr. Hex
1945 The Windjammer
1944 In the Meantime, Darling

TV seriály

1964 Valentine's Day (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
The Comedy Spot (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
1952 My Little Margie (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1949 The Ed Wynn Show (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace