foto

Jean-Marie Frin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les Brumes du Souvenir (TV film)
2015 A ses enfants la patrie reconnaissante
2012 Berthe Morisot (TV film)
Crawl
Kapitál
2010 La marquise des ombres (TV film)
Les mains en l'air
O bozích a lidech
2005 Céleste
Virgil
2004 Par accident (TV film)
2003 Šifra (TV film)
2002 Femme Fatale
Parlez-moi d'amour
Sous bonne garde (TV film)
2001 Des croix sur la mer (TV film)
2000 Dette, La (TV film)
1999 Le Boiteux: Baby blues (TV film)
1998 La mort du Chinois
Les grands enfants (TV film)
Quand un ange passe (TV film)
1997 Didier
1995 Facteur VIII (TV film)
1993 Bal, Le (TV film)
V pasti lásky

TV seriály

2015 Profil zločinu (TV seriál)
Résiliences (S06E07)
2013 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2009 Famille d'accueil (TV seriál)
Un monde parfait (S08E06)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Julie Lescautová (TV seriál)
Do třetice všeho dobrého (S11E03)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1999 Chasseurs d'écume (TV seriál)
Sauvetage (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1997 Vérité oblige (TV seriál)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace