foto

Andy Kreiss

  • nar. 4.4.1964 (56 let)
    Peoria, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Jen přes její mrtvolu
2006 Garfield 2
Ways of the Flesh
2005 Aunt Fanny's Tour of Booty
2002 Mr. Deeds - Náhodný milionář
2000 Válka hormonů

TV seriály

2016 American Horror Story (TV seriál)
Kapitola šestá (S06E06)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm So Happy That Josh Is So Happy! (S01E07)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Oslava (S01E16)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Opět spolu (S03E20)
2011 Láska bolí (TV seriál)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
94 Meetings (S02E21)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a nesprávný člověk (S06E08)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2002 Push, Nevada (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Manhattan, AZ (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky