foto

Dietrich Mattausch

  • nar. 26.4.1940 (79 let)
    Litoměřice, Sudety, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Loď snů: Tanzánie (TV film)
2016 Katie Fforde: Čarodějné léto (TV film)
Loď snů: Palau
Rockabilly Requiem
2015 Das Gewinnerlos (TV film)
2014 Katie Fforde: Odvrácená strana lásky (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Dubai (TV film)
Sternstunde ihres Lebens (TV film)
2013 Heiter bis tödlich - Wenckes Verbrecher (TV film)
Sommer in Rom (TV film)
2012 Inga Lindström: Den u jezera (TV film)
Loď snů - Bali (TV film)
2011 Alpská klinika: Záležitost srdce (TV film)
Engel der Gerechtigkeit (TV film)
Hotel snů: Tobago (TV film)
Loď snů - New York (TV film)
Mord in bester Gesellschaft - Der Fluch der bösen Tat (TV film)
2010 Nevhodný snoubenec (TV film)
Rosannas Tochter (TV film)
2009 Návrat na Nový Zéland (TV film)
Plavba snů: Zambie (TV film)
Schlimme Finger
2008 Der Besuch der alten Dame (TV film)
Inga Lindström: Rozhodující léto (TV film)
Tatort - Blinder Glaube (TV film)
2007 Ein starkes Team - Unter Wölfen (TV film)
Liebe auf den dritten Blick (TV film)
Loď snů - Šanghaj (TV film)
Praha - Železná opona (TV film)
Zwei Wochen Chef (TV film)
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
Hunde haben kurze Beine (TV film)
Pod bílými plachtami: Druhé jaro (TV film)
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Loď snů - Omán (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Wunderkinder (TV film)
Pašák - Špinavý kšeft (TV film)
2004 Propaganda (TV film)
Tatort - Eine ehrliche Haut (TV film)
2003 Pfundskerl - Mord im Zoo, Der (TV film)
2002 Pfundskerl - Eine Frage der Ehre, Der (TV film)
Tatort - Reise ins Nichts (TV film)
Z lásky k tobě (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
Girl
Klaras Hochzeit (TV film)
Pfundskerl - Vater gesucht, Der (TV film)
2000 Pfundskerl - Tote buchen keinen Urlaub, Der (TV film)
Straßen von Berlin - Abraxox, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Countdown, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Kopfjäger, Die (TV film)
Ulice Berlína - Smrt v příručním zavazadle (TV film)
1999 Hotel Mama - Mama auf der Flucht (TV film)
1998 Die Straßen von Berlin - Terror (TV film)
Im Atem der Berge (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Posel smrti (TV film)
Straßen von Berlin - Blutige Beute, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Blutwurst und Weißwein, Die (TV film)
Straßen von Berlin - CQ 371, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Das rote Pulver, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Die Bazooka-Bande, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Die Mandarine von Marzahn, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Endstation, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Falschgeld, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Hackfleisch, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Kalinka, maja, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Rivalen, Die (TV film)
Traumschiff - Jamaica/Galapagos, Das (TV film)
1997 Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Hra na smrt (TV film)
Tatort - Tödlicher Galopp (TV film)
1996 Das Traumschiff - Singapur (TV film)
Straßen von Berlin - Alleingang, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Die letzte Fahrt der Ashanti-Star, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Wiener Glut, Die (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Hotel Mama (TV film)
Straßen von Berlin - Babuschka, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Die Akte Stalin, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Dunkelrote Rosen, Die (TV film)
1994 Ich begehre dich
Saubere Aktien (TV film)
Tatort - Ein Wodka zuviel (TV film)
1992 Liebesreise (TV film)
Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
Erfolg
Kollege Otto (TV film)
1990 Schwarz Rot Gold - Hammelsprung (TV film)
1989 Affäre Nachtfrost (TV film)
In der Stille ... Mord (TV film)
Männer vom K3 - Volle Deckung, Kopf runter!, Die (TV film)
Staatskanzlei, Die (TV film)
Tatort - Alles Theater (TV film)
Tatort - Kopflos (TV film)
Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
1988 Affaire Nachtfrost (TV film)
Bombe, Die (TV film)
Im Schatten der Angst (TV film)
1987 Das Andere Leben (TV film)
1986 Maria Stuart (TV film)
Tatort - Automord (TV film)
Zerbrochene Brücken (TV film)
1985 Flammenszeichen (TV film)
Flammenzeichen
1984 Die Wannseekonferenz (TV film)
Ein Mann namens Parvus (TV film)
Rekord, Der
Sohn des Bullen, Der
Tatort - Haie vor Helgoland (TV film)
Wannseekonferenz (TV film)
Zielscheiben
1983 Die Matrosen von Kronstadt (TV film)
Die wilden Fünfziger
Geheimsender 1212 (TV film)
Láska v Německu
1981 Beate und Mareile (TV film)
Don Quichottes Kinder (TV film)
Spot oder Fast eine Karriere, Der (TV film)
1980 ...und raus bist du (TV film)
1979 Kostbare Gast, Der
Wunderbaren Jahre, Die
1977 Reinhard Heydrich - Manager des Terrors (TV film)
Rentenspiel, Das (TV film)
1971 Kein Geldschrank geht von selber auf - Die Eddie-Chapman-Story (TV film)
1970 Thomas Chatterton (divadelní záznam)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Hřebíkem do srdce (S04E02)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Unter weissen Segeln (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Objekt der Begierde (S04E03)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Náraz (S07E07)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Pašák (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt v internátu (S01E02)
Die Geliebte (TV seriál)
Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Escapade à Paris (TV seriál)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Der kleine Vampir – Neue Abenteuer (TV seriál)
Operation Dunarea (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Kaltenbachovy papíry (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1989 Laura und Luis (TV seriál)
1988 Bertinis, Die (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Vom Webstuhl zur Weltmacht (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1973 Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1972 Kleinstadtbahnhof (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die Treuhänderin (TV film)
1986 Goldene Käfig, Der (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace