foto

Dietrich Mattausch

  • nar. 26.4.1940 (80 let)
    Litoměřice, Sudety, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Loď snů: Tanzánie (TV film)
2016 Katie Fforde: Čarodějné léto (TV film)
Loď snů: Palau
Rockabilly Requiem
2015 Das Gewinnerlos (TV film)
2014 Katie Fforde: Odvrácená strana lásky (TV film)
Plavba snů: Dubaj (TV film)
Sternstunde ihres Lebens (TV film)
2013 Heiter bis tödlich - Wenckes Verbrecher (TV film)
Sommer in Rom (TV film)
2012 Inga Lindström: Den u jezera (TV film)
Loď snů - Bali (TV film)
2011 Alpská klinika: Záležitost srdce (TV film)
Engel der Gerechtigkeit (TV film)
Loď snů - New York (TV film)
2010 Nevhodný snoubenec (TV film)
Rosannas Tochter (TV film)
2009 Návrat na Nový Zéland (TV film)
Plavba snů: Zambie (TV film)
Schlimme Finger
2008 Der Besuch der alten Dame (TV film)
Inga Lindström: Rozhodující léto (TV film)
Tatort - Blinder Glaube (TV film)
2007 Liebe auf den dritten Blick (TV film)
Loď snů - Šanghaj (TV film)
Praha - Železná opona (TV film)
Zwei Wochen Chef (TV film)
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
Hunde haben kurze Beine (TV film)
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Loď snů - Omán (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Wunderkinder (TV film)
2004 Propaganda (TV film)
Tatort - Eine ehrliche Haut (TV film)
2002 Tatort - Reise ins Nichts (TV film)
Z lásky k tobě (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
Girl
Klaras Hochzeit (TV film)
1999 Hotel Mama - Mama auf der Flucht (TV film)
1998 Im Atem der Berge (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Posel smrti (TV film)
Traumschiff - Jamaica/Galapagos, Das (TV film)
1997 Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Hra na smrt (TV film)
Tatort - Tödlicher Galopp (TV film)
1996 Das Traumschiff - Singapur (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Hotel Mama (TV film)
1994 Ich begehre dich
Saubere Aktien (TV film)
Tatort - Ein Wodka zuviel (TV film)
1993 Die Piefke-Saga - Die Erfüllung (TV film)
1992 Liebesreise (TV film)
Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
Erfolg
Kollege Otto (TV film)
1990 Die Piefke-Saga - Das Geschäft (TV film)
Die Piefke-Saga - Der Skandal (TV film)
Die Piefke-Saga - Die Animation (TV film)
Schwarz Rot Gold - Hammelsprung (TV film)
1989 Affäre Nachtfrost (TV film)
In der Stille ... Mord (TV film)
Männer vom K3 - Volle Deckung, Kopf runter!, Die (TV film)
Staatskanzlei, Die (TV film)
Tatort - Alles Theater (TV film)
Tatort - Kopflos (TV film)
Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
1988 Affaire Nachtfrost (TV film)
Bombe, Die (TV film)
Im Schatten der Angst (TV film)
1987 Das Andere Leben (TV film)
1986 Maria Stuart (TV film)
Tatort - Automord (TV film)
Zerbrochene Brücken (TV film)
1985 Flammenszeichen (TV film)
Flammenzeichen
1984 Die Wannseekonferenz (TV film)
Ein Mann namens Parvus (TV film)
Rekord, Der
Sohn des Bullen, Der
Tatort - Haie vor Helgoland (TV film)
Wannseekonferenz (TV film)
Zielscheiben
1983 Die Matrosen von Kronstadt (TV film)
Die wilden Fünfziger
Geheimsender 1212 (TV film)
Láska v Německu
1981 Beate und Mareile (TV film)
Don Quichottes Kinder (TV film)
Spot oder Fast eine Karriere, Der (TV film)
1980 ...und raus bist du (TV film)
1979 Kostbare Gast, Der
Wunderbaren Jahre, Die
1977 Reinhard Heydrich - Manager des Terrors (TV film)
Rentenspiel, Das (TV film)
1971 Kein Geldschrank geht von selber auf - Die Eddie-Chapman-Story (TV film)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
In letzter Sekunde (S01E11)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Hřebíkem do srdce (S04E02)
2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Der Fluch der bösen Tat (E09)
Hotel snů (TV seriál)
Tobago (E16)
2009 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Reif für die Insel (E05)
Der Schatz im Silbersee (E04)
2008 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Wer im Glashaus sitzt ... (E03)
Kampf bis aufs Skalpell (E02)
2007 Plavba snů (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
2006 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Druhé jaro (E06)
2005 Pašák (TV seriál)
Špinavý kšeft (S05E01)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Objekt der Begierde (S04E03)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
Mord im Zoo (S04E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Náraz (S07E07)
2002 Pašák (TV seriál)
Eine Frage der Ehre (S03E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
Vater gesucht (S02E02)
2000 Pašák (TV seriál)
Tote buchen keinen Urlaub (S01E01)
Ulice Berlína (TV seriál)
Abraxox (S04E04)
Kopfjäger (S04E03)
Smrt v příručním zavazadle (S04E02)
další epizody (4)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Falschgeld (S03E06)
CQ 371 (S03E05)
Das rote Pulver (S03E04)
další epizody (12)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt v internátu (S01E02)
Die Geliebte (TV seriál)
Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Die letzte Fahrt der "Ashanti Star" (S01E06)
Wiener Glut (S01E05)
Alleingang (S01E04)
1995 Escapade à Paris (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Die Akte Stalin (S01E03)
Dunkelrote Rosen (S01E02)
Babuška (S01E01)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Der kleine Vampir – Neue Abenteuer (TV seriál)
Operation Dunarea (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Kaltenbachovy papíry (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1989 Laura und Luis (TV seriál)
1988 Bertinis, Die (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Vom Webstuhl zur Weltmacht (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1973 Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1972 Kleinstadtbahnhof (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die Treuhänderin (TV film)
1986 Goldene Käfig, Der (TV film)

Divadelní záznam

1970 Thomas Chatterton (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky