foto

Jenna Jameson

  • nar. 9.4.1974 (44 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jenna se narodila v USA a spolu se starším bratrem vyrůstala u svého otce. Matka jim zemřela velice náhle, a tak si Jenna celý svůj život hledala náhradu za ni. Prožila velice bouřlivé mládí a stále se za něčím hnala a hledala sebe. Podle jejích slov se vše změnilo v pubertě, kdy její bouření dosáhlo vrcholu. Vyrostla do krásy a začala to mužům nandávat vší silou. Uvědomila si svou moc a žila naplno. Ovšem nevhodným výběrem svých milenců skončila velice brzy na drogách s těžkými zdravotními problémy. Několikrát se jí snažil otec zachránit, ale vždy se její život stočil špatným směrem.

Dlouho pracovala jako barová tanečnice, tančila u tyče a dostávala muže do varu. U toho stále byla nešťastná ze svého životního stylu a drog. Poté se po intervenci svého otce oprostila od návykových látek a začala točit erotické filmy. Natočila jich velice mnoho ať s muži či ženami. Zajímavostí je, že nikdy nedělala anální sex na scéně. Vydělala slušné peníze a začala podnikat, vytváří filmy a sama produkuje. Společně s partnerem, pornohercem se kolem roku 2002 rozhodli založit rodinu. Možná však kvůli drogám se i přes všemožné lékaře nepodařilo Jenne otěhotnět.

V roce 2005 si nechala vrátit svůj původní dekolt a ukončila svou profesionální kariéru pornoherečky. Žije se svým manželem Brienem v Americe a produkují filmy. Dnes se zapojuje do veřejného života, účastnila se mnoha debat i na půdách universit. Občas zazáří v klasickém filmu. Má několik tetování, nejznámější je srdce na pravé půlce, které měla jako první, časem jí její bratr dotetoval nad srdce text heartbreaker (lamač srdcí) což byla i její přezdívka. Další tetování je na holeni, divá žena.

Golemaster

Herecká filmografie

Filmy

2017 Limelight
2011 Horrorween
Jenna Is Timeless
2010 How to Make Love to a Woman
Kobe Loves Jenna
Silvia Loves Jenna
2009 Asscar
Being Jenna
It Girl, The
2008 Burn
Heart Breaker
Jenna Jameson Is Crazy Hot - a.z.
Jenna Loves Diamonds
Svůdné zombie
2007 Janine Loves Jenna
Jenna Loves Justin Again
2006 Award Winning Sex Stars 2
Forever Asia
Forever Jill
Jenna Depraved
The Secret Life Of Celeste
2005 Dasha: Like a Geyser
Forever Jenna
Jenna Does Carmen
Jenna's Star Power
Jenna's Tough Love
New Devil in Miss Jones
Passion of the Christies, The
Sophia Syndrome
2004 Bella Loves Jenna
Deep Inside Celeste
Jennatilia
Krystal Method
Last Girl Standing
Necrophagia: Nightmare Scenerios
The Masseuse
Wicked Anthology 3
2003 Cruisin Jennaville
Evil Breed: The Legend of Samhain
I Dream of Jenna 2
Jenna Loves Kobe
My Plaything - Jenna Jameson 2: It's a Boy!
Stripper's Ball (Jenna Jameson) (TV film)
Where the Boys Aren't 16
Where the Boys Aren't 17
2002 Anděl hříchu Jenna
Jenna Confidential
Porn 'n Chicken (TV film)
Samhain
Supermodels II
Up Close & Personal: Ashlyn Gere
2001 Briana miluje Jennu
Jenna Jameson Extreme Close-Up
My Plaything - Jenna Jameson
The Wicked One
Where the Boys Aren't 14
Where the Boys Aren't 15
Wrong Way to Sundance
2000 Ali G, Aiii
Cesta za rozkoší
Ultimate Firsts
1999 Blown Away
Dirt Merchant
Hell on Heels
Super Sexy Too
Virtual Sex with Jenna Jameson
1998 All American Superstars
Dangerous Tides
Exploze
F-Zone, The
Generátor
Satyr
Super Sexy
1997 Betrayed
Convention Cuties
Dirty Bob's Xcellent Adventures 35
ECW Hardcore Heaven (TV film)
Jenna's Built for Speed
Paradise
Philmore Butts Taking Care of Business
Soukromé neřesti
1996 Conquest
Cum One, Cum All: The Best of Up and Cummers Early Volumes
Cybersex
Hard Evidence
Jenna & Rocco
Jenna Ink
Jennina pomsta
Jinx
Precious Metal Volume 1
Pure
Sex po telefonu
Silver Screen Confidential
1995 Blue Movie
Báječná
Cover to Cover
Hříšnice
Kiss, The
Klient
Odhalení
On Her Back
Phantasm
Picture Perfect
Silk Stockings: The Black Widow
Smells Like... Sex
Starting Over
Up and Cummers 17
Up and Cummers 20
Virtual Reality 69
Where the Boys Aren't 7
1994 Babydoll
Cherry Pie
Dinner Party, The
Elements of Desire
Fantasy Women
Ms. Behaved
Up and Cummers 10
Up and Cummers 11

TV seriály

2014 Zákon gangu (TV seriál)
Playing with Monsters (S07E03)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Brian dobívá Hollywood (S03E02)
2000 Da Ali G Show (TV seriál)

Dokumentární

2016 X-Rated 2: The Greatest Adult Stars of All Time! (TV film)
2015 X-Rated: The Greatest Adult Movies of All Time (TV film)
2013 Mr. Angel
2012 Shahs of Sunset (TV seriál)
2010 After Porn Ends - a.z.
2009 Naked Ambition: An R Rated Look at an X Rated Industry
2004 Myslet XXX (TV film)
Porno Valley (TV seriál)
Pornománie: Skrytá místa Hollywoodu (TV seriál)
Retrosexual: The 80's (TV seriál)
Wicked Anthology: Volume 2
2003 Fluffy Cumsalot - Ochmýřená papula: Odhalení jmen pornohvězd
G-Phoria (TV film)
Playboy Sizzling Sex Stars
Wicked Anthology: Volume One
2001 Porn Star: The Legend of Ron Jeremy
2000 European Blue Review Uncut
1999 Girl Next Door, The
Other Hollywood, The (TV seriál)
1998 Porn... It's a Living
1996 Once In a Lifetime

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1996 Adult Video News Awards 1996 (TV pořad)
1995 Talking Blue (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)

Hudební videoklipy

2002 Eminem - Without Me (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Krystal Method
1996 Pure

Producentská filmografie

Filmy

2004 Krystal Method

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(126)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace