foto

Krystyna Kołodziejczyk

  • nar. 30.3.1939 (81 let)
    Częstochowa, Województwo śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Menší zlo
Zamiana
2007 Miłość w przejściu podziemnym (TV film)
2006 Dublerzy
2003 Počasí na zítra
1998 Złoto dezerterów
1997 Prostytutki
1996 Młode wilki
1993 Do widzenia wczoraj
Mondaine: La belle de Varsovie, La (TV film)
1988 Není svatba jako svatba
1986 C.k. dezertéři
Lucyna (TV film)
Rajska jablon
1984 To tylko rock
1983 Nadzór
Odwet
1978 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
1974 Godzina szczytu
1973 Chlopcy (TV film)
1972 150 na godzinę
1967 Ja gore (TV film)
1965 Goraca linia
1964 Přerušený let
Wiano
1961 Historia wspólczesna
1959 Cafe pod Minoga

TV seriály

2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lotnisko (S16E03)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć w parku (S01E11)
2009 Przystań (TV seriál)
Plecaczek (E12)
39 i pół (TV seriál)
Najemcy (S03E05)
Genowefa (S03E04)
Amanda (S02E08)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wycieczka (S02E03)
2008 39 i pół (TV seriál)
Walentynki (S01E07)
Wariat i zakonnica (S01E06)
Krótki lot (S01E04)
další epizody (4)
Hotel pod żyrafą i nosorożcem (TV seriál)
Perła (E11)
2007 Magda M. (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 8 (S04E08)
Episode 3 (S04E03)
další epizody (4)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
2004 Dziupla Cezara (TV seriál)
Szczęśliwy dzień (E08)
2003 Zaginiona (TV seriál)
Matka (E03)
2002 Samo życie (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Trudny wybór (S01E18)
1998 Siedlisko (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Sam na placu boju (E22)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
La mondaine (TV seriál)
1988 Rodzina Kanderów (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)
Zmiennicy (TV seriál)
1976 Daleko od szosy (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1970 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Prstýnky (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky