foto

Krystyna Kołodziejczyk

  • nar. 30.3.1939 (80 let)
    Čenstochová, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Menší zlo
Zamiana
2007 Miłość w przejściu podziemnym (TV film)
2006 Dublerzy
2003 Počasí na zítra
1998 Złoto dezerterów
1997 Prostytutki
1996 Młode wilki
1993 Do widzenia wczoraj
Mondaine: La belle de Varsovie, La (TV film)
1988 Není svatba jako svatba
1986 C.k. dezertéři
Rajska jablon
1985 Nadzór
1984 To tylko rock
1983 Odwet
1978 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
1974 Godzina szczytu
1973 Chlopcy (TV film)
1972 150 na godzinę
1967 Ja gore (TV film)
1965 Goraca linia
1964 Přerušený let
Wiano
1961 Historia wspólczesna
1959 Cafe pod Minoga

TV seriály

2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć w parku (S01E11)
2008 39 i pół (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
1998 Siedlisko (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Sam na placu boju (E22)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
La mondaine (TV seriál)
1988 Rodzina Kanderów (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)
Zmiennicy (TV seriál)
1976 Daleko od szosy (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1970 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Prstýnky (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky