foto

Julia Gschnitzer

  • nar. 21.12.1931 (88 let)
    Innsbruck, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Otto Neururer - Hope through Darkness
2014 Perlmutter
The Silent Mountain
2013 Jedermann (TV film)
Paradies 505. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2012 Herz Dame
Zeď
2010 Der Atem des Himmels
Seppi & Hias - Bayerisch-Türkische Lausbubengeschichten (studentský film)
2009 Gletscherblut (TV film)
Hanna und die Bankräuber (TV film)
Zapping-Alien@Mozart-Balls
2008 Březen
2007 3 Zimmer.Küche.Tod.
2005 Schön, daß es dich gibt (TV film)
Zeit der Fische (TV film)
2003 Dinner for Two (TV film)
Hierankl
Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
Skrupellosen.com, Die
2001 Blumen für Polt (TV film)
2000 Aktion C+M+B (TV film)
1999 Schandfleck, Der (TV film)
1998 Die Siebtelbauern
1997 München ruft (TV film)
1995 Die Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte (TV film)
1994 Du bringst mich noch um
1993 Die skandalösen Frauen (TV film)
1988 Die Mohrenlegende
1986 Tatort - Strindbergs Früchte (TV film)
1984 Malambo
1981 Die sieben Todsünden und Totentanz (TV film)
1980 Rosina (TV film)
1976 Jakob der Letzte (TV film)
Junge Freud, Der (TV film)
1975 Tatort - Urlaubsmord (TV film)
Totstellen (TV film)
1971 Das Konzert (TV film)
Der Fall Jägerstätter (TV film)
1969 Dorf ohne Männer, Ein (TV film)
1962 Frau Suitner (TV film)

TV seriály

2016 Země zločinu (TV seriál)
Smrt za noci svatojánské (E07)
2014 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Nachgeburt (S06E02)
2008 V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Raunacht (E03)
V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Střelba na Rexe (S01E14)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Karrieren (E20)
Veränderungen (E18)
1978 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Der Unfall (E15)
Großvater (E13)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Jahreswende (E12)
Stille Nacht (E11)
Haus-Abbruch (E10)
1976 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Das Haus (E06)
Der Besuch (E05)
Abgründe (E04)
další epizody (4)

Dokumentární

2013 Zersplitterte Nacht: 9. November 1938, als die Nacht am kältesten war...

Divadelní záznam

1964 Ein Volksfeind (divadelní záznam)
1962 Stützen der Gesellschaft (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky