foto

Christian Beermann

  • nar. 1974
    Beelen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Polizeiruf 110 - Mörderische Dorfgemeinschaft (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod einer Journalistin (TV film)
Tatort - Tschill Out (TV film)
2016 Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
2014 Meer zwischen uns (studentský film)
Riskantní plán (TV film)
Tatort - Mord ist die beste Medizin (TV film)
2013 Mord in den Dünen (TV film)
2012 Spreewaldkrimi - Feuerengel (TV film)
Tatort - Ordnung im Lot (TV film)
2011 Blutzbrüdaz
Das Ende einer Maus ist der Anfang einer Katze (TV film)
Místo činu: Dvojí život (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Einer von uns (TV film)
2009 Sterne über dem Eis (TV film)
2008 Die Entdeckung der Currywurst
2007 Místo činu: Kolín - Špinavý policajt (TV film)

TV seriály

2020 Die verlorene Tochter (TV seriál)
2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Junggesellenabschied (S01E03)
Friesland (TV seriál)
Der blaue Jan (E06)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Babyklappe (S10E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Sohn (S17E12)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bilder im Kopf (S15E19)
2015 Rentnercops (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Das Kreuz mit der Wahrheit (S03E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Duel v pustině (S20E05)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Klan Sobottkových (S08E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einer zahlt immer (S12E19)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Gemopst (E06)
Durch die Blume (E05)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Ztracený syn (S01E06)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kalte Tod (S09E15)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Auszeit (E11)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky