foto

Devin Druid

  • nar. 27.1.1998 (22 let)
    Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Greyhound
The Man in the Woods
The Pale Door
2018 Holka z livechatu
2017 Sugar!
2016 Imperium
Macbeth Unhinged
Wiener-Dog
2015 Hlasitější než bomby
2013 Disgrace
Troop 491: The Adventures of the Muddy Lions

TV seriály

2020 Proč? 13x proto (TV seriál)
Maturita (S04E10)
Ples (S04E09)
Přijetí/zamítnutí (S04E08)
další epizody (10)
2019 Proč? 13x proto (TV seriál)
Ať mrtví pohřbívají svoje mrtvé (S03E13)
A pak se strhla mela (S03E12)
Pár věcí, které jsem ti neřekla (S03E11)
další epizody (13)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
V pasti (S01E09)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Sbohem (S02E13)
Krabice polaroidů (S02E12)
Bryce a Chloe (S02E11)
další epizody (13)
2017 Proč? 13x proto (TV seriál)
Sedmá kazeta, první strana (S01E13)
Šestá kazeta, druhá strana (S01E12)
Šestá kazeta, první strana (S01E11)
další epizody (13)
2016 Domek z karet (TV seriál)
45. kapitola (S04E06)
2014 Olive Kitteridgeová (TV seriál)
Incoming Tide (E02)
Pharmacy (E01)
Those Who Kill (TV seriál)
A Safe Place (E07)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
In the Woods: Part 2 (S04E12)
In the Woods: Part 1 (S04E11)

Dokumentární

2012 Osudová setkání (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky