foto

Devin Druid

  • nar. 27.1.1998 (21 let)
    Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Pale Door
2018 Cam
2017 Sugar!
2016 Imperium
Macbeth Unhinged
Wiener-Dog
2015 Hlasitější než bomby
2013 Disgrace
Troop 491: The Adventures of the Muddy Lions

TV seriály

2019 13 Reasons Why (TV seriál)
Let the Dead Bury the Dead (S03E13)
And Then the Hurricane Hit (S03E12)
There Are a Few Things I Haven't Told You (S03E11)
další epizody (13)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
V pasti (S01E09)
13 Reasons Why (TV seriál)
Bye (S02E13)
The Box of Polaroids (S02E12)
Bryce and Chloe (S02E11)
další epizody (13)
2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 7, Side A (S01E13)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 6, Side A (S01E11)
další epizody (13)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 45 (S04E06)
2014 Olive Kitteridgeová (TV seriál)
Incoming Tide (E02)
Pharmacy (E01)
Those Who Kill (TV seriál)
A Safe Place (E07)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
In the Woods: Part 2 (S04E12)
In the Woods: Part 1 (S04E11)

Dokumentární

2012 Osudová setkání (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace