Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Melodramatická pohádka o tom, kterak byla jedné líné krávě ukradena identita. Kdyby místo ubohých livechatů s ještě většími ubožáky chodila makat dvanáctky do kauflandu, nikdy by se jí to stát nemohlo. Film překrásně reflektuje obraz dnešní doby a mladou generaci, která je chycena v osidlech on-line sítě a vydělat peníze ještě nikdy nebylo tak jednoduché, i za cenu naprosté ztráty hrdosti a soudnosti, ach jo......................moje hodnocení = 4 z 10. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Toto šlo mimo mě. Extrémně nudný a mizerně obsazený film s krajně nesympatickou hlavní postavou, která řeší úplně absurdní problémy - bylo mi ukradené, jestli se jí podaří dostat její účet zpět, a jak to celé dopadne. Ten příšerný song při závěrečných titulcích tomu jen nasadil korunu, téhle sračce bych se prostě podruhé obloukem vyhnul. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

V dnesnej dobe uz pomaly kazdy film oznacia ako horor,lenze ani nahodou to tak nie je,skor sa jedna o thriller,v ktorom jednej babe,ktora si zaraba cez webcam show ukradnu identitu,ma to celkom dobru atmosferu,nechyba napatie,beznadej,zufalstvo i psycho,len skoda toho konca,ktory zanechava otazniky a mohli vybrat aj krajsiu herecku,ale nevadi,dalo sa na to pozerat a aj to zbehlo...:-) ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jo i život lehké děvy může být těžký. A to hlavně na webu. Zajímavý snímek z produkce Netflixu. Madeline Brewer známá hlavně ze seriál Služebnice si odskočila přivydělat nějaký peníz na erotický web. Film asi nesedne každému ale mě to bavilo a hlavně to bylo dost mysteriózní ale nevím co na tom byl horor. 65% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Výborný malý thriller od Netflixu, který klasickou zápletku o ztrátě identity moc pěkně napasoval na velmi aktuální téma erotických webcam show. Suverénně natočené dílko bez hereckých hvězd a od neznámého režiséra, které je ale díky své hutné atmosféře zoufalství a beznaděje, do nichž se hlavní hrdinka postupně propadá, velmi poutavé, napínavé a depresivní. A opravdu hodně to připomíná povedenou epizodu seriálu Černé zrcadlo. 80 % ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)
  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)

Reklama

Reklama