foto

Ross Butler

  • nar. 17.5.1990 (29 let)
    Queenstown, Singapur

Biografie

Ross Fleming Butler je americký herec. Narodil se v Singapuru, ale vyrůstal ve Virginii/Washingtonu, D. C. Jeho matka je čínsko-malajského a otec britsko-holandského původu. Navštěvoval Langley High School, a poté univerzitu v Ohiu, kde studoval biomolekulární a chemické inženýrství. Po roce studium ukončil, protože ho to nebavilo.

V roce 2010 se přestěhoval do Los Angeles a svou lásku k herectví objevil poté, co dostal hodinu herectví k jeho 21. narozeninám.

Poprvé se představil v televizi v roce 2012 ve filmu The Gateway Life. Následně se objevil v seriálech Closer: Nové případy, Happyland, Chasing Life, Vlčí mládě a od roku 2015 do roku 2017 si zahrál v Tajném životu K. C. Byl také obsazen ve filmech Two Bedrooms, Hacker's Game, Film mých snů 2 a Dokonalé opojení po boku Belly Thorne.

První velké role dostal v roce 2017 v seriálech Riverdale, ve kterém hrál hlavní postavu Reggieho, načež ho ve 2. sérii nahradil Charles Melton, a 13 Reasons Why jako Zach Dempsey.

Ve svém volném čase rád cvičí, hraje na kytaru, piano, zpívá a vzdělává děti v Klubu chlapců a dívek v Kalifornii.

MichelleW

Herecká filmografie

Filmy

2020 To All the Boys I've Loved Before 2
2019 Shazam!
2015 Dokonalé opojení (TV film)
Film mých snů 2 (TV film)
Hacker's Game
2014 Two Bedrooms
2012 The Gateway Life (TV film)

TV seriály

2019 13 Reasons Why (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2018 13 Reasons Why (TV seriál)
Bye (S02E13)
The Box of Polaroids (S02E12)
Bryce and Chloe (S02E11)
další epizody (13)
2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 7, Side A (S01E13)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 6, Side A (S01E11)
další epizody (13)
Riverdale (TV seriál)
Chapter Thirteen: The Sweet Hereafter (S01E13)
Chapter Seven: In a Lonely Place (S01E07)
Chapter Six: Faster, Pussycats! Kill! Kill! (S01E06)
další epizody (7)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Relics (S06E04)
Sundowning (S06E03)
Superposition (S06E02)
2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Happyland (TV seriál)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Jed na přání (S02E12)

Host

TV pořady

2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace