foto

Keith Marsh

  • nar. 1926
    Blackpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2013
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Mladý Indiana Jones: První dobrodružství - a.z.
1991 Cannon and Ball's Playhouse: Growing Concern (TV film)
1981 Dům plný růží (TV film)
1979 Lidský faktor
1973 Love Thy Neighbour
1970 Scrooge
Taste the Blood of Dracula
1969 Arthur! Arthur!
1967 Pět milionů let k Zemi
1966 Daleks' Invasion Earth: 2150 A.D.
1965 Othello
1960 Gentle Trap, The

TV seriály

2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1997 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Odkvetlá růže (S02E03)
1995 Barbara (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Nice Town (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Bit of a Do, A (TV seriál)
1988 Andy Capp (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 The Beiderbecke Affair (TV seriál)
1984 Bottle Boys (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
My Cousin Rachel (TV seriál)
The Citadel (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
The Barchester Chronicles (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Zběh (S03E07)
1978 Pennies from Heaven (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Love Thy Neighbour (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 And Mother Makes Three (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
River Rivals (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
Turn Out the Lights (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
1962 Saki (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Arthur Askey Show (TV seriál)
The Younger Generation (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Dokumentární

1975 Arena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky