foto

Johan Leysen

  • nar. 19.2.1950 (67 let)
    Hasselt, Limburg, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Radegund
2017 Tueurs
2016 Fortiden foran os
Vzpomínky
Waldstille
2015 La Volante
Noci navzdory
Zbrusu Nový zákon
Zdař Bůh!
2013 Het Vonnis
Jen 17
Naléhavé rytmy
2012 Photo
2011 Goldman (TV film)
Johanka v zajetí
Zabijácké rekviem
2010 Američan
2009 Soeur Sourire
2008 Soukromé lekce
Zomerhitte
2007 Été indien, L'
2006 Dérive des continents, La (TV film)
Lièvre de Vatanen, Le
2005 Gli occhi dell'altro
Miss Montigny
Štěstí těch druhých
2003 Grimm
Retour à Locmaria (TV film)
Schussangst
2002 Červená siréna
Moonlight
Tattoo
2001 Âmes fortes, Les
Bratrstvo vlků - Hon na bestii
Lisa
Schimanski: Děti pekla (TV film)
2000 Faites comme si je n'étais pas là
Král tančí
Nag la bombe
Piège en haute sphère (TV film)
Princesses
1999 Crossing, The
Le Pique-nique de Lulu Kreutz
Maten (TV film)
Missing Link
1998 Felice... Felice...
Inconnu de Strasbourg, L'
Komisař
Schimanski: Den matek (TV film)
Vlak života
1997 Hráč
1996 Feux de la Saint-Jean, Les (TV film)
True Blue
Tykho Moon
Un samedi sur la terre
1995 Colpo di luna
1994 Královna Margot
Rage au coeur, La (TV film)
1993 Hoffman's honger
Swing Kids
Trahir
1992 Daens
Johnsons, De
L´Ordre du jour
Na zemi jako v nebi
1991 Eline Vere
1990 Dilemma
Romeo
1988 Kámen mudrců
Maître de musique, Le
Sailors Don't Cry
1987 Vajíčko
1985 De prooi
Desiderando Giulia
1984 Gebroken spiegels
Grens, De
Stille Oceaan, De
1982 Le Lit
Maya (TV film)
1981 Come-Back
Meisje met het rode haar, Het
1978 In alle stilte
1977 Rubens, schilder en diplomaat

TV seriály

2014 The Missing (TV seriál)
Till Death (S01E08)
Concrete (S01E06)
Gone Fishing (S01E04)
další epizody (4)
2012 The Spiral (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
2007 Collection Fred Vargas (TV seriál)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
2003 Thibault, Les (TV seriál)
2002 Enfant des lumières, L' (TV seriál)
2001 9 dagen van de gier, De (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1999 Destin des Steenfort, Le (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1996 Les Steenfort, maîtres de l'orge (TV seriál)
Madame le consul (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Kaskadér (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2011 Antwerpen Centraal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace