foto

Victoria Carroll

  • nar. 21.1.1941 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Příběh o Santa Clausovi (TV film)
1995 Izzy's Quest for Olympic Gold (TV film)
1988 Yogi and the Invasion of the Space Bears (TV film)
1987 Scooby-Doo a bratři Boo (TV film)
1985 Muž s červenou botou
Pound Puppies, The (TV film)
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
W*A*L*T*E*R (TV film)
1982 Pandemonium
1979 Murder by Natural Causes (TV film)
1978 Lucifer Complex, The
The Billion Dollar Hobo
1977 The Kentucky Fried Movie
1975 Podivná spravedlnost
1974 Gemini Affair
1973 Vzplanutí (TV film)
When the Line Goes Through
1972 Strangers in 7A, The (TV film)
1969 Nightmare in Wax
1968 The Road Hustlers
1967 The Fastest Guitar Alive
1966 Elvis: Spinout
The Last of the Secret Agents?
1965 Jak vycpat divoké bikini
The Art of Love

TV seriály

2013 Fortune Sun (TV seriál)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
1995 Maska (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Rychlá rota (TV seriál)
1987 Marblehead Manor (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
1986 Foofur (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
1985 Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 At Ease (TV seriál)
Small & Frye (TV seriál)
1982 The Incredible Hulk (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Mr. Merlin (TV seriál)
1980 Freebie and the Bean (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1978 Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace