foto

Roland Winters

  • nar. 22.11.1904
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 22.10.1989 (84 let)
    Englewood, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Conflict of Interest, A (TV film)
1979 You Can't Go Home Again (TV film)
1973 Miracle on 34th Street (TV film)
1970 Milování
1969 Doc (TV film)
1962 Jdi za svým snem
1961 Elvis Presley: Blue Hawaii
Everything's Ducky
1960 Cash McCall
The Iceman Cometh (TV film)
1959 Never Steal Anything Small
1958 Little Women (TV film)
1957 Jet Pilot
Top Secret Affair
1956 Silnější než život
1953 A Lion Is in the Streets
So Big
1952 She's Working Her Way Through College
1951 Follow the Sun
Inside Straight
Raton Pass
1950 Between Midnight and Dawn
Captain Carey, U.S.A.
Convicted
Guilty of Treason
Killer Shark
Sierra Passage
The Underworld Story
The West Point Story
To Please a Lady
1949 A Dangerous Profession
Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff
Malaya
Once More, My Darling
The Sky Dragon
Tuna Clipper
1948 Docks of New Orleans
Kidnapped
Pláč města
Shanghai Chest, The
The Feathered Serpent
The Golden Eye
The Return of October
1947 13 Rue Madeleine
The Chinese Ring
1945 So You Think You're Allergic
1941 Občan Kane

TV seriály

1978 The Dain Curse (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
1969 The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Broadside (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Colgate Theatre (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1957 Date with the Angels (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Meet Millie (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Mama (TV seriál)
Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace