foto

Barbara Rush

  • nar. 4.1.1927 (91 let)
    Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Polibek vdovy (TV film)
1990 Web of Deceit (TV film)
1983 Night the Bridge Fell Down, The (TV film)
1982 Letní milenci
1980 Can't Stop the Music
Flamingo Road (TV film)
1979 Seekers, The (TV film)
Smrtelné nehody na dálnici (TV film)
1977 Portrait of Grandpa Doc
1975 Last Day, The (TV film)
1973 Crime Club (TV film)
Of Men and Women (TV film)
Super táta
1972 Cutter (TV film)
Eyes of Charles Sand, The (TV film)
Man, The (TV film)
Peege
Znamení Vlka (TV film)
1971 Suddenly Single (TV film)
1969 Strategy of Terror
1967 Hombre
1964 Robin a 7 maskovaných
Unknown, The (TV film)
1963 Pojď si zařádit
1960 Strangers When We Meet
The Bramble Bush
1959 Hoši z Filadelfie
1958 Harry Black and the Tiger
Mladí lvi
1957 No Down Payment
Oh, Men! Oh, Women!
1956 Flight to Hong Kong
Silnější než život
World in My Corner
1955 Captain Lightfoot
Kiss of Fire
1954 Nádherná posedlost
Taza, Son of Cochise
The Black Shield of Falworth
1953 Návštěva z vesmíru
Prince of Pirates
1952 Flaming Feather
1951 Quebec
The First Legion
When Worlds Collide
1950 Goldbergs, The

TV seriály

1992 Hearts Are Wild (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
1961 Theatre '62 (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)

Dokumentární

2015 3-D Rarities - a.z.
1994 Theremin: An Electronic Odyssey
1982 Making of 'Summer Lovers', The (TV film)

TV pořady

1982 Women I Love: Beautiful But Funny (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1960 Annual Crafts & Arts Contest, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace