foto

Robert F. Simon

  • nar. 2.12.1908
    Mansfield, Ohio, USA
  • zem. 29.11.1992 (83 let)
    Tarzana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Crazy Horse and Custer: The Untold Story - a.z.
1977 Tail Gunner Joe (TV film)
The Girl in the Empty Grave (TV film)
1975 Columbo: Zapomenutá dáma (TV film)
1974 Winter Kill (TV film)
1973 Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film)
1971 Private Duty Nurses
1970 Wild Women (TV film)
1968 Legend of Custer, The
1967 The Reluctant Astronaut
1966 Iron Men, The (TV film)
1965 Across the River
Naslepo
1964 Fate Is the Hunter
1963 A New Kind of Love
Captain Newman, M.D.
Wall of Noise
1962 Muž, který zastřelil Liberty Valance
Spiral Road, The
1960 Fakta života
Pay or Die
Tess of the Storm Country
The Wizard of Baghdad
1959 Last Angry Man, The
Mannen utan ansikte
Nátlak
Operace Spodnička
1958 Gunman's Walk
Pirát
1957 Edge of the City
Spring Reunion
1956 Never Say Goodbye
Rack, The
Silnější než život
Svatební snídaně
The First Traveling Saleslady
1955 5 Against the House
Chief Crazy Horse
Foxfire
Příběh Bennyho Goodmana
Seven Angry Men
The Court-Martial of Billy Mitchell
The Girl in the Red Velvet Swing
1954 Rogue Cop
Roogie's Bump
The Black Dakotas
1952 Woman with a Sword (TV film)
1951 Bright Victory
1950 Tam, kde ulice končí

TV seriály

1984 Airwolf (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Pouze pro důstojníky (S02E15)
Inkubátor (S02E12)
Soud Henryho Blakea (S02E08)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
No Time Like the Past (S04E10)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Holiday Lodge (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Luke and the Tenderfoot (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
Topper (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 The Gulf Playhouse (TV seriál)
1951 Out There (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace