foto

Merelina Kendall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Předčítač
2004 Roman Road (TV film)
2000 Billy Elliot
1999 Real Women II (TV film)
1998 Goodnight Mister Tom (TV film)
Ložnice a kuloáry
1993 Gallowglass (TV film)
1991 Robin Hood: Král zbojníků
1990 Sense of Guilt, A (TV film)
1988 Zeď strachu (TV film)
1986 Terry on the Fence
1985 Doktor a ďáblové
Miss Marple: A Pocket Full of Rye (TV film)
1984 1984
The Invisible Man (TV film)
1983 Henry VI, Part Three (TV film)
Weather in the Streets, The (TV film)
Znamení čtyř (TV film)
1982 World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)
1981 The Winter's Tale (TV film)
Troilus & Cressida (TV film)
1978 Nina (TV film)
1975 Šťastná ruka
1973 The Love Girl and the Innocent (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Magická vražda (S17E02)
2008 Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemné kruhy v obilí (S04E03)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Vzkříšení (S04E02)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1997 Bernard's Watch (TV seriál)
1994 How High the Moon (TV seriál)
Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
Hazardér (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada na zámku Styles (S03E01)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Storyteller, The (TV seriál)
Valentine Park (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1980 Little Silver Trumpet, A (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 Marie Curie (TV seriál)
1975 The Changes (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky