foto

Eric Soubelet

  • nar. 11.10.1963 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jackie
2014 Rien ne peut t'arrêter
À toute épreuve
2013 Bella a Sebastián
À corde tendue
2011 Possessions
Speciální jednotka
Tout le monde descend (TV film)
Une nouvelle vie (TV film)
2010 Le Désamour (TV film)
Mateřské pudy (TV film)
2009 Unesený
2008 Charlotte Corday (TV film)
Falešné obvinění (TV film)
Sur ta joue ennemie
2007 All About Yvonne
Symbol smrti
1995 Le Malingot (TV film)

TV seriály

2017 Chérif (TV seriál)
La Dernière séance (S04E08)
Meurtre parfait (S04E03)
2016 Baron noir (TV seriál)
Grenelle (S01E05)
Chérif (TV seriál)
Un ami d'enfance (S03E05)
2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Six (E06)
Épisode Cinq (E05)
2013 Chérif (TV seriál)
Blackjack (S01E08)
2012 Strictement platonique (TV seriál)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
Sanglot des anges, Le (TV seriál)
Seconde chance (TV seriál)
2007 Déjà vu (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Refuge, Le (TV seriál)
1991 Les Hordes (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace