foto

Gareth Hunt

  • nar. 7.2.1942
    Battersea, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.3.2007 (65 let)
    Redhill, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Riddle, The
1998 Marco Polo
Parting Shots
1997 Divoká stvoření
My Funny Valentine
1993 Jezdci (TV film)
1990 Fantom v Monte Carlu (TV film)
Grottmorden (TV film)
1989 Dáma a zbojník (TV film)
1988 Neklidná premiéra
1987 Hazard srdcí (TV film)
It Couldn't Happen Here
1984 Bloodbath at the House of Death
1983 Funny Money
1979 Licensed to Love and Kill
Tajemný dům na Garibaldi Street (TV film)
World Is Full of Married Men, The
1972 For the Love of Ada

TV seriály

2004 Powers (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2001 Night & Day (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Harry and the Wrinklies (TV seriál)
1997 Animal Ark (TV seriál)
Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1991 An Actor's Life for Me (TV seriál)
1990 Castle of Adventure, The (TV seriál)
Wales Playhouse (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Telly Addicts (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 Cuffy (TV seriál)
1981 The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Guardian of Piri (S01E11)
The Hanged Man (TV seriál)
The Love School (TV seriál)
1973 Upper Crusts, The (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
Pebble Mill (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Frontier (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2002 After Upstairs Downstairs (TV film)
1999 After They Were Famous (TV seriál) - herec, a.z.

Video kompilace

2003 Pet Shop Boys: Pop Art - The Videos (video kompilace) - a.z.
1991 Pet Shop Boys: Videography (video kompilace) - a.z.

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 Next Birthday

Host

TV pořady

2000 BBC Hall of Fame: Barbara Windsor (TV pořad)
1997 The Jack Docherty Show (TV pořad)
1992 The Big Breakfast (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1981 Punchlines! (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1977 Our Show (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky