foto

Lionel Jeffries

  • nar. 10.6.1926
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.2.2010 (83 let)
    Poole, Dorset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Nebe na zemi (TV film)
1995 Bed (TV film)
1990 Jekyll & Hyde (TV film)
1989 Danny, světový šampión (TV film)
Ending Up (TV film)
First and Last (TV film)
1988 Abel's Island
Neklidná premiéra
1982 Better Late Than Never
1980 Jsi smetana v mé kávě (TV film)
1979 Zajatec na Zendě
1977 Wombling Free
1976 Bananas Boat, The
1975 Royal Flash
1972 Whoever Slew Auntie Roo?
1970 Očitý svědek
1969 12 + 1
Twinky
1968 Chitty Chitty Bang Bang
1967 Camelot
Oh Dad, Poor Dad, Mama's Hung You in the Closet and I'm Feeling So Sad
Rocket to the Moon
1966 Drop Dead Darling
Spy with a Cold Nose, The
1965 Secret of My Success, The
The Truth About Spring
You Must Be Joking!
1964 Dlouhé lodi Vikingů
Murder Ahoy
První muži na Měsíci
1963 Call Me Bwana
Falešná ruka zákona
The Scarlet Blade
1962 Kill or Cure
Mrs. Gibbons' Boys
Operation Snatch
Podezřelá bytná
1961 Fanny
Hellions, The
1960 Bobbikins
Jazz Boat
Let's Get Married
Life Is a Circus
Na každého jednou dojde
Soudní procesy s Oscarem Wildem
Tarzan the Magnificent
1959 Idol on Parade
Please Turn Over
Příběh jeptišky
1958 Behind the Mask
Dunkirk
Frankensteinova pomsta
Further Up the Creek
Girls at Sea
Law and Disorder
Nowhere to Go
Orders to Kill
Up the Creek
1957 Blue Murder at St. Trinian's
Doktor hledá místo
Hour of Decision
Loď dobré pohody
Opusťte letadlo
Vicious Circle, The
1956 Dítě a bitevní loď
Eyewitness
High Terrace
Přestupní stanice Bhowani
Up in the World
Žízeň po životě
1955 All for Mary
Jumping for Joy
No Smoking
The Quatermass Xperiment
Windfall
Útěk z Colditzu
1954 The Black Rider
1953 Will Any Gentleman...?

TV seriály

1992 Look at It This Way (TV seriál)
1991 Rich Tea and Sympathy (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
Father Charlie (TV seriál)
Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Shillingbury Tales, The (TV seriál)
1964 Room at the Bottom (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
2000 I Love 1970's (TV seriál)
I Love a 1970's Christmas (TV film)
1990 Dors: The Other Diana (TV film)
1977 To See Such Fun

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace