foto

Liz Fraser

  • nar. 14.8.1930
    Southwark, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.9.2018 (88 let)
    Chelsea, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Chicago Joe a holka ze šantánu
1989 Dáma a zbojník (TV film)
1987 Miss Marple: Nemesis (TV film)
1980 The Great Rock 'n' Roll Swindle
1978 Rosie Dixon - Night Nurse
1977 Adventures of a Private Eye
Confessions from a Holiday Camp
I když Tě nevidím (TV film)
1976 Adventures of a Taxi Driver
Confessions of a Driving Instructor
Under the Doctor
1975 Carry On Behind
Three for All
1972 Hide and Seek
1971 Dad's Army
1968 Up the Junction
1966 The Family Way
1964 Alive and Kicking
Amerikanizace Emilky
Every Day's a Holiday
1963 Carry On Cabby
1962 A Pair of Briefs
Carry On Cruising
Live Now - Pay Later
The Amorous Prawn
The Painted Smile
1961 Carry On Regardless
Double Bunk
Fury at Smugglers' Bay
On the Fiddle
Raising the Wind
The Night We Got the Bird
The Rebel
Watch it, Sailor!
1960 Buldočí plémě
Doctor in Love
Na každého jednou dojde
Pure Hell of St. Trinian's, The
1959 Desert Mice
I'm All Right Jack
The Night We Dropped a Clanger
Top Floor Girl
1958 Davy
Dunkirk
Wonderful Things!
1957 Nejmenší kino na světě
1955 Touch and Go

TV seriály

2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S20E05)
2007 Foylova válka (TV seriál)
Pochmurný prosinec (S05E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1993 Demob (TV seriál)
1990 Wales Playhouse (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Capstick's Law (TV seriál)
1987 Hardwicke House (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Fairly Secret Army (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Záhady Slavičího domu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1979 Minder (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Arabská mozaika (S03E02)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
1974 Seven Faces of Woman (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Kalnější než voda (E08)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1964 Fire Crackers (TV seriál)
1963 Harry's Girls (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Many Faces of... (TV seriál)
2007 British Film Forever (TV seriál)
2001 Can We Carry On, Girls? (TV film)
1998 What's a Carry On? (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1967 The World About Us (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1981 Punchlines! (TV pořad)
1977 Night of 100 Stars (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1955 Great Scott, It's Maynard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky